3800 TL Telefon tavsiyesi

Bütçe
3500-3800
Bir de bu AMOLED ve super AMOLED telefonların ekran ömrünün az olduğu ve bir süre yanık problemleri oluştuğu söyleniyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam 8 sene boyunca süper AMOLED teknolojisine sahip bir cihaz kullandım ve ekran hiçbir sıkıntı yaratmadı.
Kullanıcının nasıl kullandığına ve panelin kalitesine bağlı diyebiliriz.

?
Hocam 8 sene boyunca süper AMOLED teknolojisine sahip bir cihaz kullandım ve ekran hiçbir sıkıntı yaratmadı.
Kullanıcının nasıl kullandığına ve panelin kalitesine bağlı diyebiliriz.
Açıkçası temiz kullanırım. Hocam Samsung , Oppo , Realme gibi markaların panel kaliteleri gerçekten kalitelidir diye bilir miyiz ?

Açıkçası temiz kullanırım. Hocam Samsung, Oppo, Realme gibi markaların panel kaliteleri gerçekten kalitelidir diyebilir miyiz?

Hocam konu hakkında net bir fikrim yok ancak cihazı çok ısındırmazsanız böyle bir sorun olmaz diye biliyorum.
S3 mini (8 yıl kullandığım cihaz) pek ısınmazdı ancak küçük kardeşlerim Galaxy Note 4'ü şarjda oynuyor ve bu yüzden cihaz çok ısınıyor.
Şu anda o cihazda AMOLED yanığı denilen olay var.

Bu fiyat bandında alacağınız telefonlarda sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Ne zaman yükselmişler bre. "yuh yane" :D.

Hocam çoğu cihaz çok yüksek bir fiyat artışı yaşadı, özellikle Samsung'un m serisi uçtu gitti, Oppo'nun çoğu cihazıda biraz fazla yükseldi.

Cihaz önermeden önce 10 kere kontrol ediyorum bende fiyatları hiç stabil değil çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı