3800 TL Telefon tavsiyesi

Bütçe
3500-3800
Youtube'de video izlerken FPS kaybı yok ama Technopat'ta mesala telefondan yazı yazarken yazdıklarım gelmiyor. Sağ üstten üç noktaya basınca hemen düzeliyor ama çok nadir oluyor. Güncelleme ile düzelir belki.
Başka gözle görülür bir sorunla karşılaştınız mı hocam ?

Redmi note 10 pro'da cazip geldi bana. Yazılım konusunıdada babamda note 8 pro var ve çok güzel kullanıyor. Ayrıyeten xiaomi söylediğiniz kadar sıkıntılı olsa bütün teknoloji kanalları felan önerme heralde.
Teknoloji kanallarına pek bakmayın. Çoğu sponsorlu video oluyor. Mesala ShiftDelete kanalı GM 20 veya 21'di hatırlamıyorum. Onu bile övüyorlardı.

Teşekkürler hocam yorumunuz için. Hocam ekran olarak A52 neden iyi? İkisinde de Super AMOLED panel yok mu? Siz Samsung'un yıllardır panel kısmında iyi olduğu için böyle söylediniz sanırım.
90 Hz'den dolayı öyle söylemiştim, ayrıca GSM testine göre Samsung Galaxy A52'nin ekranı beyazları daha iyi gösterebiliyor.

Redmi note 10 pro'da cazip geldi bana. Yazılım konusunıdada babamda note 8 pro var ve çok güzel kullanıyor. Ayrıyeten xiaomi söylediğiniz kadar sıkıntılı olsa bütün teknoloji kanalları felan önermez heralde.
Hocam yazılıma önem verdiğim için Realme tercih etmeyi düşünüyorum. Yoksa Xiaomi cihazlar gayet alınır. F/P ürünleri de gayet çok.
90 Hz'den dolayı öyle söylemiştim, ayrıca GSM testine göre Samsung Galaxy A52'nin ekranı beyazları daha iyi gösterebiliyor.
Hocam sonuçta panel aynı. Belki Samsung'un yıllardır olan tecrübesinden kaynaklı böyle bir tık üstünlük olabilir ama sonuçta ikisi de bana kaliteli ekran sunacak. O kadar renklere takılmam zaten. Bir de hocam en geç 3-4 gün içinde alabilirim. Sizce A52 3700'e düşer mi ? Ben düşmez diye tahmin ettiğim için bugün Realme 7 PRO almayı düşünüyorum.

Hocam yazılıma önem verdiğim için Realme tercih etmeyi düşünüyorum. Yoksa Xiaomi cihazlar gayet alınır. F/P ürünleri de gayet çok.
Xiaomi donanım olarak çoğu telefondan iyi örneğin POCO X3 NFC perfonmans olarak segmentin en iyilerinden. Mesala yazılımı Oppo, Realme, Samsung gibi olsa gider POCO alırım. (Tabii tasarım ve ağırlığını değiştirirseler.)

Hocam sonuçta panel aynı. Belki Samsung'un yıllardır olan tecrübesinden kaynaklı böyle bir tık üstünlük olabilir ama sonuçta ikisi de bana kaliteli ekran sunacak. O kadar renklere takılmam zaten. Bir de hocam en geç 3-4 gün içinde alabilirim. Sizce A52 3700'e düşer mi ? Ben düşmez diye tahmin ettiğim için bugün Realme 7 PRO almayı düşünüyorum.
A52 geçen 3800 TL civarlarına görmüştüm.

@efeekaya 25 Haziran'da A52 en düşük 3840 TL'ye düşmüş. Şuan en ucuz 3900 TL.
Ben düşeceğini düşünmüyorum. Ama bakalım belki bütçem artar A52 alma ihtimalim de var. Bir düşüneyim. Bir de A52 Android 11-12-13 vs. baya alacakmış. Realme 7 PRO'da 11 ve 12 alacak diye yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı