3800 TL Telefon tavsiyesi

Bütçe
3500-3800
(A52 için) Teknoloji forumları , YouTube videoları ve internet mağazalarında hep şu yorumu görüyorum. " Telefonun çerçevesi çok oynuyor. Arka kapağı da ısındığında genleşiyor ve esneme yapıyor. Bir de Samsung servisi buna bakmıyor. " Gibi birçok yorum gördüm. Açıkçası tam almaya hevesliyken telefonu alanların bu sorunla karşılaşıyor olması tedirgin etti.
İkisi de sizi üzmez. Burada her şey paraya bakar hocam.
Hocam bir de boştaki kullanılabilir RAM miktarı kaç gözüküyor ? Telefonunuzdan ona bakabilir misiniz ?

Son düzenleme:
(A52 için) Teknoloji forumları , YouTube videoları ve internet mağazalarında hep şu yorumu görüyorum. " Telefonun çerçevesi çok oynuyor. Arka kapağı da ısındığında genleşiyor ve esneme yapıyor. Bir de Samsung servisi buna bakmıyor. " Gibi birçok yorum gördüm. Açıkçası tam almaya hevesliyken telefonu alanların bu sorunla karşılaşıyor olması tedirgin etti.

Hocam bir de boştaki kullanılabilir RAM miktarı kaç gözüküyor ? Telefonunuzdan ona bakabilir misiniz ?
Nereden bakacağımı söyleyin bakayım.

Hocam daha yeni çıktığı için fiyatını hak etmiyor diye düşünüyorum. Bir de aynı özellikleri sunan ve yazılım olarak daha iyi olan Realme 7 PRO ve A52 seçenekleri var.
Daha stabil olabilirler ancak ekran ve özellikle incelik anlamında diğer cihazlardan daha iyi kesinlikle. Ayrıca A52 ois kullanıyor ama 1080p 30fps modunda. MIUI 12.5 fena değil bence diğer sürümlere göre. Çok objektif bakamıyor olabilirim hocam o inceliği gördükten sonra. Alışmışım kalas gibi telefonlara böyle tasarım harikası görünce düştüm doğrusu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı