SE 2020 kullanıyorum.Sormamda sakınca yoksa şu anda hangi telefonu kullanıyorsunuz?
SE 2020 kullanıyorum.Sormamda sakınca yoksa şu anda hangi telefonu kullanıyorsunuz?
Hata demeniz için bir 10 yıl sonra evinizde çevrenizde şu anki Android cihazlardan bir tane olması lazım.
Biz 4K 60 FPS manzara çekiyoruz İphone 8 ile alo demek için fazlasıyla yeterli..Var zaten.
9 Yıllık orta segmenf Android var.
A5 2016 WP ve alo demek amacıyla kullanılıyor.
Bu görüntüler için sizinle hemfikirim hocam sorun yok lakin Apple daha doğal ve gerçekçi kamerası ile ön plana çıkıyor sanki Samsung'ta fotoğraflara renk atılmış gibi ayrıca bunları insanlara paylaşmak için sosyal medya hesaplarına yükleme ihtiyacımız var bu konuda kalite kaybı yaşamamak için yine bir Apple ürününe ihtiyacımız var.Birebir aynı fotoğrafları bulamadım tam karşılaştırma için ancak zaten örneğin S24+ ile çektiğiniz kamera 16e ile çektiğiniz kameradan çok daha iyi olacak. Ayrıca Samsung'un da Instagram'a attığınız fotoğraflarda kayıpları engellemekle ilgili bir anlaşması var diye biliyorum ama iPhone daha optimize yanlışım yoksa. Yine de tek kamera ile çekeceğiniz fotoğraflar kayıp yaşamasa bile S24+ ile çekeceğiniz fotoğrafların kayıp yaşamış halleri bile çok daha başarılı olacaktır bilhassa gece çekimleri. Yani demek istediğim fotoğraf kalitesini düşünüyorsanız 16e başlı başına yanlış bir seçim bana kalırsa. Uzun yıllar eskimesin, performans kaybı olmasın, güncellemesini alsın demek dışında pek bir artısı yok.
Daha detaylı karşılaştırmak isterseniz:
![]()
Samsung Galaxy S24+ review
The Galaxy S24 and S24+ come with what appears to be unchanged camera hardware compared to last year's models. That includes a somewhat pedestrian but...www.gsmarena.com
![]()
Apple iPhone 16e review
So, the cheapest iPhone has a single camera - only this time the cheapest iPhone isn't exactly cheap. Also, just because this one single camera may sound...www.gsmarena.com
Eki Görüntüle 2512762
Eki Görüntüle 2512763
Eki Görüntüle 2512764
Eki Görüntüle 2512765
Eki Görüntüle 2512766
Bu görüntüler için sizinle hemfikirim hocam sorun yok lakin Apple daha doğal ve gerçekçi kamerası ile ön plana çıkıyor sanki Samsung'ta fotoğraflara renk atılmış gibi ayrıca bunları insanlara paylaşmak için sosyal medya hesaplarına yükleme ihtiyacımız var bu konuda kalite kaybı yaşamamak için yine bir Apple ürününe ihtiyacımız var.
Bu görüntüler için sizinle hemfikirim hocam sorun yok lakin Apple daha doğal ve gerçekçi kamerası ile ön plana çıkıyor sanki Samsung'ta fotoğraflara renk atılmış gibi ayrıca bunları insanlara paylaşmak için sosyal medya hesaplarına yükleme ihtiyacımız var bu konuda kalite kaybı yaşamamak için yine bir Apple ürününe ihtiyacımız var.
Cidden S23 için çok heycanlıydım lakin arkadaşın telefonundan özellikle 4K çektiğim videoyu Instagram'da paylaşana kadar..Bu göreceli bir durum bende IPhone'un fotoğrafı işlemesi çok yapay geliyor bu konuda saygı duyarım. Dediğim gibi Samsung'un da kayıp yaşamadan paylaşmanızı sağlayan bir anlaşması var. Kararınız IPhone'dan yanaysa hayırlı olsun.
![]()
Samsung, Instagram ve TikTok’la anlaştı! O sorun çözülecek
Samsung, Instagram ve TikTok ile kamera çözünürlüğü için anlaştı. Artık Instagram ve TikTok'ta video çekerken görüntü kalitesi bozulmayacak. Android telefonların en büyük sorunlarından biri Samsung ile çözüme kavuşuyor. Instagram, TikTok ve Snapchat ile iş birliği yapan Samsung, video veya...r2.community.samsung.com
Cidden S23 için çok heyecanlıydım lakin arkadaşın telefonundan özellikle 4K çektiğim videoyu Instagram'da paylaşana kadar.
iPhone şu an hem geri satılma durumundan ekonomik ve diğer insanların bakış açısından havalı (ben böyle düşünmüyorum ama çevre böyle maalesef) verdiğiniz bilgiler için teşekkürler iyi akşamlar.
1080p 30 fps gibi değerlerin daha sağlıklı olduğunu bile söylüyorlar. Ben kişisel olarak denedim gördüm sıkıştırma olayı var yok demiyorum ama 4K çektiğim videolarda daha az kayıp yaşadım.Sanırım bilmiyorsunuz ama Instagram 1080p üzeri video ve fotoğrafları sıkıştırarak paylaştığı için kalite kaybı olur. iPhone ile paylaşsanız da olur. 4K ile çektiyseniz sizin 1080P'ye kendiniz çevirmeniz daha sağlıklı oluyor. Günümüzde Instagram 1080p üstü çözünürlükleri desteklemediği için değişen bir şey olmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.