3D AYT VDD ve 3D TYT VDD alınır mı?

BurakBerkay

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix RX 570 8GB R3 3100 8X8 DUAL RAM
PC-HOCASI-GG1
TYT matematikte 8-10 bazen 15 nete çıkıyorum. Fen 10, sosyal 10 net geliyor ortalama. Bu sömestr tatilinde ölüm programı hazırlatacağım. Dershanenin verdiği kaynaklardan ilerledim şimdiye kadar ama bana pek bir şey kattığını düşünmüyorum *kitapların video çözümü bile çalışmıyor*
Bu saatten sonra 3D VDD AYT ve TYT alınır mı? * +TYT fen bitecek sömestrda birkaç eksik konu var* bunları bitirip 345 AYT alacağım. TYT için deneme çözmek sizce mantıklı mı?

TYT matematikte 8-10 bazen 15 nete çıkıyorum. Fen 10, sosyal 10 net geliyor ortalama. Bu sömestr tatilinde ölüm programı hazırlatacağım. Dershanenin verdiği kaynaklardan ilerledim şimdiye kadar ama bana pek bir şey kattığını düşünmüyorum *kitapların video çözümü bile çalışmıyor*
Bu saatten sonra 3D VDD AYT ve TYT alınır mı? * +TYT fen bitecek sömestrda birkaç eksik konu var* bunları bitirip 345 AYT alacağım. TYT için deneme çözmek sizce mantıklı mı?
Matematik için o net bandında 3D sizi fazla zorlayabilir.

Eyüp hocanın videolarını izlediysen aşağı yukarı kitaplar hakkında fikrin vardır zaten. İkisi de alınabilir.

AYT matematikte matematiğin güler yüzü ve Eyüp b. Hoşuma gidiyor diğerleri fasafiso geliyor.

Merhaba acaba nasıl bir yol izlediniz zorlanma vs oldu mu bende TYT için Eyüp b ilerleyeceğim ardından büyük ihtimalle AYT içinde Eyüp b ilerleyin AYT için 0'ım ama TYT için yemel kaynaklar bitirdim yani TYT temeli var orta ve ileri seviye taşımak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı