3D MAX İçin Sistem

GaNGBusteR

Hectopat
Arkadaşlar, Selam;

Değerli arkadaşlar, 3DMAX dersleri almaya başlayacağım fakat 3DMAX tecrübem sıfır.
Bu konuda bana sistem önerebilecek arkadaşlarım var mı?

Ayrıca bu güne kadar hep GTX taraftarıydım GTX bu program için
uygun olur mu, QUADRO zorunlu mu olmalı?

Bütçe konusunda henüz net değilim, nedeni bu iş için kurulan sistemler ne kadar tutar bilmiyorum.

Çok açılmadan en uygun şekilde kullanımda sıkıntıya düşmeyeceğim bir makine olmasını istiyorum.

Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,
Bir anda karar verip aldım o makinayı özellik olarak yeterli mi?

3DMAX için sistem önerebilecek olan kimse varmı aceba?
Teşekkürler.

Dizüstünü aldım zaten.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar öneride bulunacak kimse yokmu?

- - - Güncellendi - - -

3D MAX için sistem önerebilecek olan kimse yokmu. 150 Kişi konuya bakmış;) fena degil sayemde öğrenecekler.
Ama ben öğrenebilirsem.

- - - Güncellendi - - -

5000 TL Yazmış olsaydım yorumlar takır takır akardı.
Fakirlik işte. :cool:

- - - Güncellendi - - -

Öncelikle alakalı, alakasız, anlayan, anlamayan, yazan yada cizen arkadaşlara teşekkürler.
Forumda konuyu açtıktan sonra türkçe uyumu olması için elimden geldiği kadarı ile düzeltmeye çalıştım.
Fakat IPAD ile yazdığımdan dolayı boşluklarda geç tuşunu kullandıgımda sitede boşluk görünmediğinden ceza yedim.
Sizlerden beni sıkıntıya sokmayacak bir ücret belirleyerek destek istedim iki gün boyunca bir öneri dahi gelmedi.
Yeni üye olabilirim fakat anlamadığım bu toplama işi için bu siteyi ilk gördüm ve kurcaladım eski konular mevcuttu ama günümüz şartlarına uygun olmayabilir diyerek, yeni bir başlık altında istediğim yardım çağrısına yanıt bulamamış olmamın verdiği üzüntü belirterek sizlere saygılarımı sunuyorum.
Teşekkürler.

(Başlık kapatılabilir yada silinebilir.)

Bu konuda öğrenmek istediğim kesinlikle QUADRO ekran kartı mı? Mesala GTX780 yetmez mi?

Yeni başlayacağımdan dolayı hangisini önerebilirsen dostum.

Şöyle birşey söyleyebilirim şuan için para konusunda sıkıntılı olabilirim ama ögrenme süreci bittiğinde durumum uygun olur ve değişimleri gerçekleştirebilirim.

İlgin için teşekürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı