3D yazıcı alınır mı? Yoksa 3D yazıcı baskı yapan yer mi?

Çok küçük parçalar için bile çok büyük ücretler isteniyor. Kendiniz alıp yapmanız daha karlı olacaktır.

Durun hemen sallamayın öyle, 2 tane 3 boyutlu yazıcım var çizim de yapabiliyorum. Kaliteli bir makine almazsanız baskı kalitesiz olacaktır ve 20x20 Tab'la ile o iş zor olur. İyi bir yere yaptır. Alsan bile işin inceliklerini öğrenene kadar çok malzeme(filament) israf edeceksin baskıcıdan daha pahalıya bile denk gelebilir. Bu arada bastığınız şeyi giyemezsiniz çok konforsuz olur.

Demek istediğim İron Man'ın çıktısını almayacağım sadece parça parça alıp birleştireceğim.

Bende CR-10S Pro var bu makine ile ve bu tecrübe ile bile ben bile bazen büyük modellerde hata yapıyorum. Bu işe hiç bulaşma yaptır direk yapan yerlerden.

Şu makinenin termistör kablosu koptu geçen ay altını açtım, kablolara ek yaptım ancak düzeltebildim. Elektronik konusunda bilgin yoksa alma yazıcı.
Demek istediğim Iron Man'ın çıktısını almayacağım sadece parça parça alıp birleştireceğim.
100*100*100 mm yeter mi?

Yetmez sakın alma. 200x20 0bile kurtarmıyor fotoğrafta gördüğün makine 300X300. Demek istediğim şey 5.250 ₺ olan makinlerde bile pek çok sorunla karşılaşıyorsun girme bu işe benden sana tavsiye ben prototipleme yaptığım için 3B yazıcı aldım.

Dosya Ekleri

• FFB87905-84E5-4365-A3E7-2EE522AAB42B.jpeg
    FFB87905-84E5-4365-A3E7-2EE522AAB42B.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı