3D yazıcı için boya önerisi

Javeyt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Figürü çıkardıktan sonra izleri yok edip boyasını da yapacağım. İnternetten baktim kimi önce vernik sonra boya ve tekrar vernik atıyor, kimi sprey astar atıp sonra boya atıyor. Boya olarak da akrilik boya seçtim. Bu işi yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Figürü çıkardıktan sonra izleri yok edip boyasını da yapacağım. İnternetten baktim kimi önce vernik sonra boya ve tekrar vernik atıyor, kimi sprey astar atıp sonra boya atıyor. Boya olarak da akrilik boya seçtim. Bu işi yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Öğrenmek istediğiniz şeyi tam anlayamadım.

Kendim akrilik boya kullaniyorum. Daha iyi bir yuzey isteyenler once zimparaliyor, sonra dolgu/sprey astari atip ondan sonra sprey boya atiyor. Ancak spray astar/boya icin ya disarida boyamaniz lazim yada atolye/garaj gibi bir yerde boyamalisiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı