3D yazıcı önerisi

BayBalbi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
3D yazıcı almak istiyorum fakat ender 3'ün büyük yükseliş yaptığı yıl kendisini alıp günlerce tabla ayarıyla uğraşıp uğraşıp en son delirip geri satmıştım. Figür basma aşkım beni tekrar buraya itiyor fakat bilgim olmadığı için konu açmak istedim. İmkansız olabilir belki ama tabla ayarı gerektirmeyen kullanımda kolay baskısı güzel 3D yazıcılar mevcut mudur? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam SLA yazıcıları araştırın. Sizin için daha uygun olur. Hem daha detaylı figür basarsınız hemde delirme ihtimaliniz düşer ama baskı sonrası bazı işlemler uygulamanız gerekiyor.

SLA biraz araştırdığımda çok işlem ve çok bekleme süreleri olduğunu gördüm :D birazda sağlıksızmış sanırım. Bu Bambulab'in yazıcısını izlediğimde alan kimsenin tabla ayarı yapmadığını hatta montaj için sadece 2 parçayı birleştirip kullanmaya başladığını gördüm. Otomatik yapıyormuş sanırım tabla ayarını doğru mudur ?

SLA biraz araştırdığımda çok işlem ve çok bekleme süreleri olduğunu gördüm :D birazda sağlıksızmış sanırım. Bu Bambulab'in yazıcısını izlediğimde alan kimsenin tabla ayarı yapmadığını hatta montaj için sadece 2 parçayı birleştirip kullanmaya başladığını gördüm. Otomatik yapıyormuş sanırım tabla ayarını doğru mudur ?
Doğrudur hocam tabla ayarı yapmadım,kendi başta tüm kalibrasyonu yapıyor. Kullanımı ayarları vs çok rahat bir yazıcı bence

Ne zamandır kullanıyorsunuz hiç altından ayarlama yapmaya gerek yok doğru biliyorum değil mi ona göre alacağım bende
2 haftadır kullanıyorum. Aldığınızda yapacağınız küçük bir montaj,YouTube da yine kurulum videosu falan var maksimum 15 dakika zaman alan birşey. Vida sıkıyorsunuz yani yaptığınız bu. Sonra otomatik kalibrasyonu yapıyor. Ondan sonra ilk deneme baskısını alabilirsiniz. Ve sonrasında da yine bambu studio uygulamasından baskılarınızı da rahatlıkla basabilirsiniz. Aynı zamanda telefon uygulamasından baskının canlı olarak durumunu görme gibi güzel yanlari da var.(diğer yazıcılar da var mı bilmiyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı