3D yazıcı önerisi

HikmetE.022043

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, lise bölümümün sayesinde 3D printerler hakkında bilgi sahibiyim ama profesyonel değilim. Kendim ayar oluşturabilir ve tasarım yapabilirim. Ticaret ve kişisel kullanım için güzel bir yazıcı almak istiyorum. Aklımda bambu lab X-1 Carbon combo var ama Ams'yi önermiyorlar. Sizin önerileriniz neler, ve ayrıca bir sorum olacak. Bambu lab alıp, Creality'nin cfs ile beraber kullansam olur mu?

Selamlar, lise bölümümün sayesinde 3D printerler hakkında bilgi sahibiyim ama profesyonel değilim. Kendim ayar oluşturabilir ve tasarım yapabilirim. Ticaret ve kişisel kullanım için güzel bir yazıcı almak istiyorum. Aklımda bambu lab X-1 Carbon combo var ama Ams'yi önermiyorlar. Sizin önerileriniz neler, ve ayrıca bir sorum olacak. Bambu lab alıp, Creality'nin cfs ile beraber kullansam olur mu?

Nasıl önermiyorlar? Amsnin herhangi bir sorunu yok ki, tek sıkıntısı diğer çoklu filament kontrol sistemlerinde olduğu gibi fazla filament harcaması. Bambulabın bütçenize uygun herhangi bir modelini satın alabilirsiniz, kartezyen olsa da olmasa da hiçbir şekilde sizi üzmeyecektir.

Ayrıca bütçen düşük değilse başlangıç seviyesi bir yazıcı bakmıyorsan creality markasına hiçbir şekilde bulaşma.

Nasıl önermiyorlar? Amsnin herhangi bir sorunu yok ki, tek sıkıntısı diğer çoklu filament kontrol sistemlerinde olduğu gibi fazla filament harcaması. Bambulabın bütçenize uygun herhangi bir modelini satın alabilirsiniz, kartezyen olsa da olmasa da hiçbir şekilde sizi üzmeyecektir.

Ayrıca bütçen düşük değilse başlangıç seviyesi bir yazıcı bakmıyorsan Creality markasına hiçbir şekilde bulaşma.

Hocam bütçem var ve kullanmayı da bayağı biliyorum, kendim elle optimize ayarlar çıkartabilirim. Aklımda olan modeller X1 Carbon veya p1s düşünüyorum. X1 Carbon'a gerek var mı şu an onu düşünüyorum. Kalite olarak çok fark olur mu yüzeysel olarak onu araştırıyorum, sizin de bilginiz varsa duymak isterim.

FDM makinelerde kayda değer bir baskı kalitesi farkı göremezsin. Kaymak gibi baskı istiyorum diyorsan SLA makine ile çalışman gerek.

İlk görsel Ender 3 V2 baskısı, ikincisi Neptune 4.
c1.jpg
e3.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı