3D Yazıcı Önerisi

lodiman_lodi

Hectopat
Daha fazla  
1730980366152.png

1730980376449.png

Bu tarz kitler hazırlamayı düşünüyorum hayvanlar, çiftlik evi, stant tarzı bunlar için ne tarz bir yazıcı işimi görür?
Bir de bu tarz hayvanları çiftlik evini falan hazır modellerini bulabileceğim bir yer var mı ya da benim yapabilmem mümkün mü?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2346594

Eki Görüntüle 2346595

Bu tarz kitler hazırlamayı düşünüyorum hayvanlar, çiftlik evi, stant tarzı bunlar için ne tarz bir yazıcı işimi görür?
Bir de bu tarz hayvanları çiftlik evini falan hazır modellerini bulabileceğim bir yer var mı ya da benim yapabilmem mümkün mü?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bende Creality cr 10 SE var. Bu fotoğrafta gösterdiğiniz ürünleri yapmanız çok zahmetli olacaktır ve bu tarz detaylı ürünler sla yazıcı ile ortaya çıkıyor.
Ayrıca 3D tasarım ve modelleme işi oldukca zor bir iştir aldıktan sonra pişman olma olasılığınız yüksektir.

Blender üzerinden orta seviyede 3D modelleme yapabiliyorum OBJ nesneler 3D yazıcılar ile çalışıyor değil mi?
Ne açıdan çok zahmetli onları da söylermisiniz. Birde yazıcı önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.

Blender üzerinden orta seviyede 3D modelleme yapabiliyorum obj nesneler 3D yazıcılar ile çalışıyor değil mi?
Ne açıdan çok zahmetli onları da söyler misiniz? Bir de yazıcı önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.

İlk başladığınız zaman uzun bir süre kusursuz baskı alamıyorsunuz bu açıdan büyük hayal kırıklığına uğruyosunuz
Yazıcı olarak ne tür istiyorsunuz reçinelimi filamentlimi.
Ayrıca hazır model bulabileceğiniz bir sürü site var.

İlk başladığınız zaman uzun bir süre kusursuz baskı alamıyorsunuz bu açıdan büyük hayal kırıklığına uğruyosunuz
Yazıcı olarak ne tür istiyorsunuz reçinelimi filamentlimi.
Ayrıca hazır model bulabileceğiniz bir sürü site var.
Kusursuz baskı alamamanın sebebi nedir? Örnek görseldeki hayvan, çiftlik evi falan hangi malzemeyle kullanılıyor aslında onlar benim için önemli gerçekten 3D Yazıcıyla ilgili 0 bilgiye sahibim o yüzden buraya konu açtım.

Gösterdiğiniz fotoğrafta ki baskılar tek baskıda yapılmıyor yani bu yüzden kolay.

Kusursuz baskı alamamanın sebebi nedir? Örnek görseldeki hayvan, çiftlik evi falan hangi malzemeyle kullanılıyor aslında onlar benim için önemli gerçekten 3D yazıcıyla ilgili 0 bilgiye sahibim o yüzden buraya konu açtım.

En önemlisi size ve yazıcıya en uygun filamenti bulmak. Ardından alacağınız yazıcı otomatik kalibrasyon yapmıyorsa uygulama üzerinden çok uzun saatler kalibrasyon ayarını yapmanız gerekecek.

Bende öyle olabileceğini düşündüm, fakat gerçekten bir printer önerisine ihtiyacım var lütfen bilen birileri bana printer ve alacağım ham maddeleri söyleyebilir mi?

Siz bana bütçe verirseniz ben size önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı