3DMark skorlarının değişmesi normal mi?

Tarçınpuffy

Attopat
Daha fazla  
3D mark time spy demo sürümünde test ettim. Cihazım GameGaraj 9955HX 5070 Ti. 9955HX3D modelden hem CPU hem de GPU 500 puan az ortalama aldı. Normal midir?
17bin puan olan YouTube'da karşılaştırma yapmak için izlediğim cihaz TV videosu. Benim cihazimda bütün ayarları Turbo.

Dosya Ekleri

• 20251110_165808.jpg
    20251110_165808.jpg
    205,9 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20251110_161124_YouTube.jpg
    Screenshot_20251110_161124_YouTube.jpg
    276,6 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
3D mark time spy demo sürümünde test ettim. Cihazım GameGaraj 9955HX 5070 Ti. 9955HX3D modelden hem CPU hem de GPU 500 puan az ortalama aldı. Normal midir?
17bin puan olan YouTube'da karşılaştırma yapmak için izlediğim cihaz TV videosu. Benim cihazimda bütün ayarları Turbo.

Arka planda çalışan uygulama var mıydı? Bende de arka planda çalışan Steam gibi uygulamalar varken daha az alıyor bechmark skorlarını.

Ancak sizin ekran kartınız almanız gereken puanı almış benchmarkta 5070ti 16500 civar puan alıyor zaten overclock yapamadığın sürece.

Arka planda çalışan uygulama var mıydı? Bende de arka planda çalışan Steam gibi uygulamalar varken daha az alıyor bechmark skorlarını.

Ancak sizin ekran kartınız almanız gereken puanı almış benchmarkta 5070ti 16500 civar puan alıyor zaten overclock yapamadığın sürece.
17614 aldı 1 saat önce. Skor sürekli değişiyor arkada sade steam açık oda 3d ordan indi diye. Bilmiyorum niye böyle.

O zaman önceki aldığında arkada Windows falan başka bir iş yapıyordu. Yani değerler normal hocam, kafaya fazla takmayın.
Valla sağ olun. Ben artık Game Garaj'ı kim sorsa öneriyorum en azından bendeki modeli. Yurt dışında da aynı ürünler satılıyor, TR'de yurt dışındaki ile aynı kalitede ürün görmek mutlu etti. Cihaz bayağı premium.

Vallahi sağ olun. Ben artık GameGaraj'ı kim sorsa öneriyorum en azından bendeki modeli. Yurt dışında da aynı ürünler satılıyor, TR'de yurt dışındaki ile aynı kalitede ürün görmek mutlu etti. Cihaz bayağı premium.

Ya benchmarkları çok kafaya takmayın çünkü aynı işlemciler arasında bile kalite farkları olur. Buna işlemci piyangosu deniyor. Benchmarktaki sonuç oyunlara direkt aynı oranda etkilemez bir de. Güle güle kullanın hocam.

Ya benchmarkları çok kafaya takmayın çünkü aynı işlemciler arasında bile kalite farkları olur. Buna işlemci piyangosu deniyor. Benchmarktaki sonuç oyunlara direkt aynı oranda etkilemez bir de. Güle güle kullanın hocam.
Sağolun. Sizde güle güle kullanmaya devam edin inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı