Merhaba arkadaşlar. Okuduğum bölüm sebebiyle 3DS Max ve bu tür programları öğrenmem ve sunumlar hazırlamam lazım. Aynı zamanda oyun oynayan ve oyunu kısarak değil o yapıldığı görsel efeklerinin tadına vararak oynamayı seven birisiyim. Daha önceden EVGA GTX 680 vardı kazayla yaktım.
Bana lazım onla max vs ve oyun için en ideal sistem. Elimde hali hazırda bir sistem var. Bunu komple kaldırıp bir kenara baştan toplayacak bir bütçeyede sahibim ama ilk göz nurum olduğu için gereklimi böyle birşey bilmiyorum. Daha 1 yıl oldu toplayalı. Eğer değiştirmem gerek parça varsa önerilerinizi bekliyorum. Benim düşündüğüm ekran kartı GTX 970 yada 980. Elimdeki sistemi aşağı yazıyorum ne tür değişiklik yapmam lazım şimdiden herkese teşekkürler.
Bana lazım onla max vs ve oyun için en ideal sistem. Elimde hali hazırda bir sistem var. Bunu komple kaldırıp bir kenara baştan toplayacak bir bütçeyede sahibim ama ilk göz nurum olduğu için gereklimi böyle birşey bilmiyorum. Daha 1 yıl oldu toplayalı. Eğer değiştirmem gerek parça varsa önerilerinizi bekliyorum. Benim düşündüğüm ekran kartı GTX 970 yada 980. Elimdeki sistemi aşağı yazıyorum ne tür değişiklik yapmam lazım şimdiden herkese teşekkürler.
- AMD 8350
- ASUS Sabertooth 990FX R2.0
- G.Skill 8 GB (2x4 GB) Ripjawsx DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit RAM
- WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
- EVGA GTX 580
- XIGMATEK ASSASIN EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX
Son düzenleyen: Moderatör: