4.000 TL monitör klavye mouse dahil PC toplama

Tam istediğin fiyat. Yukarıda RX 560 önerilmiş, ama bence almaya değmez kesinlikle.

PSU dandik. Şanslıysanız yanar şanslı değilseniz patlar. Anakart A320 çipsetini kullanmış hem yeni nesil işlemcilerle uyumlu değil hem de OC olmaz. İşlemci zaten berbat. Klavye, Mouse ve Kulaklık da bütçeye dahil.

PSU dandik. Şanslıysanız yanar şanslı değilseniz patlar. Anakart A320 çipsetini kullanmış hem yeni nesil işlemcilerle uyumlu değil hem de OC olmaz. İşlemci zaten berbat. Klavye, Mouse ve Kulaklık da bütçeye dahil.
Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

Bu kadar düşük bütçesi olan biri 3-4 sene sonra alır bir 3600 onu kullanır, bu anakart destekliyor.

PSU bence de ideal değil ama sandığın kadar kolay yanan şeyler olsa garantiden batarlardı. Duruma göre daha iyi ve uygun bir şey alınabilir, referans olsun diye attım.

Rx 560 kötü bir kart, 570 altını almaya değmeyeceğini düşünüyorum kesinlikle, ya bazı parçalardan vazgeçmeli, ya da bütçeyi artırmalı arkadaş.

Klavye, mouse, kulaklık kısmını kaçırmışım.

Arkadaşlar ben zaten topladım güzel sistem bakın:
Ekran Görüntüsü (46).png

Monitör kulaklık klavye mouse demişsin onlarda yok attığın görselde artı 4000 demişsin geçmişsin bari elinden ne kadar tam para çıkacak söylersen arkadaşlar daha net güzel yardımcı olurlar o topladığın kasayı önermem ayrıca.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı