4.000 TL'ye Custom klavye önerisi

Bütçe
3500 TL
Benim baktıklarım daha pahalıydı da link atabilir misiniz sorun değilse.

Kasan bir telefondayım şu an atamıyorum.
Klavyeyi 3600'e aldıktan sonra ASUS geri ödeme kampanyasına katılıp 800 TL ödeme alıyorsunuz. Önceden attığım link de konusu. Keycaps için AliExpress'e bakabilirsiniz. Arama motoruna PBT keycaps yazıp yorumlarına bakarak ve bize sorarak alabilirsiniz.

Custom dan ziyade Prebuild diyebileceğimiz klavyeler var aslında. Malum o son gümrük olayından sonra parça bulmak biraz zorlaştı.
Boomer gibi olacak ama Asus ROG Strix Scope II eksiksiz bir paket diyebilirim PBT keycap, yalıtım, hotswap olarak bakınca özellikle.
O yurt dışı yasağı gelmese Ajazz ın modellerini önerebilirdim.

Kasan bir telefondayım şu an atamıyorum.
Klavyeyi 3600'e aldıktan sonra ASUS geri ödeme kampanyasına katılıp 800 TL ödeme alıyorsunuz. Önceden attığım link de konusu. Keycaps için AliExpress'e bakabilirsiniz. Arama motoruna PBT keycaps yazıp yorumlarına bakarak ve bize sorarak alabilirsiniz.
bunlardan hangisini seçmeliyim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-19_014826810.png
    resim_2024-08-19_014826810.png
    86,9 KB · Görüntüleme: 33
Oradaki Scope 2 ibaresi hem (Nx hem de Nx storm klavyeyi kapsıyor sanırım) şöyle bir şey buldum zar zor ROG Strix Scope II | Keyboards | ROG Global
Öneririm klavyeyi, zamanında çok araştırmıştım.
anladım, uygun keycapsleri bulduğumda biraz araştırıp satın alacağım. Keycapsler için kullanabileceğim bir site var mıdır? veya alırken hangi özelliklerine dikkat etmem gerekli

Anladım, uygun keycapsleri bulduğumda biraz araştırıp satın alacağım. Keycapsler için kullanabileceğim bir site var mıdır? Veya alırken hangi özelliklerine dikkat etmem gerekli.

AliExpress, 100 TL'ye orta kalite keycaps aldık indirimdeyken, çok iyiler. Amazon da olabilir ama pahalı oluyor biraz (kaliteleri daha iyi oluyor tabii) keycaps seçerken yorumlarına, kutudaki keycapslerin klavyeye uyumuna, layout tercihinize, materyal tercihinize (PBT olanlar kalitelidir) bakmalısınız.

Bir de profil tercihi var, klavyenin profiline uyumlu bir profil tercih etmelisiniz.

Bazı istisnalar dışında (klavyenin switch konumlandırma aralığı gibi) alacağınız keycapsler olacaktır klavyeye.

Profil olarak XDA hoşuma gidiyor benim, keycapsler eşit boyutta oluyor.

AliExpress, 100 TL'ye orta kalite keycaps aldık indirimdeyken, çok iyiler. Amazon da olabilir ama pahalı oluyor biraz (kaliteleri daha iyi oluyor tabii) keycaps seçerken yorumlarına, kutudaki keycapslerin klavyeye uyumuna, layout tercihinize, materyal tercihinize (PBT olanlar kalitelidir) bakmalısınız.

Bir de profil tercihi var, klavyenin profiline uyumlu bir profil tercih etmelisiniz.

Bazı istisnalar dışında (klavyenin switch konumlandırma aralığı gibi) alacağınız keycapsler olacaktır klavyeye.

Profil olarak XDA hoşuma gidiyor benim, keycapsler eşit boyutta oluyor.
önerdiğiniz klavyede kaç tuş vardı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı