4.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
4.000 TL
Öyleyse çok iyiymiş. Dediğiniz gibi belki numpad kısmın olmamasına alışabilirim ancak functional tuşlar da yok klavyede. Klavye toplamak gibi isteğim yok ancak dediğiniz gibi marka değerinden kurtulup çok daha kaliteli bir şey de toplanabilir aslında. Neyse durun kafamı daha fazla karıştırmayın 😁 alayım da kurtulayım bu işten halindeyim şu an. Çok teşekkür ederim öneriler için.
Sen bilirsin. Thocky klavye bu fiyata çok rahat toplana bilir. Arkadaşların önerdiği klavyeler çındıraklı yılan gibi ses çıkarıyor. Klayve kasasında ses yaltımı yoksa zaten iyi ses çıkmaz. Attığım klavye kasası yalıtımlı ve tok bir sesi var. Bende de toplama klavye var örneğin isterseniz sesini atarım. Gateron yellow pre-lube var bende.

Sen bilirsin. Thocky klavye bu fiyata çok rahat toplana bilir. Arkadaşların önerdiği klavyeler çındıraklı yılan gibi ses çıkarıyor. Klayve kasasında ses yaltımı yoksa zaten iyi ses çıkmaz. Attığım klavye kasası yalıtımlı ve tok bir sesi var. Bende de toplama klavye var örneğin isterseniz sesini atarım. Gateron yellow pre-lube var bende.
Custom toplamayacağım, teşekkür ederim.

Chattering yaşadığım için tekrar olmamasını istiyorum bu yüzden Razer, Corsair'den vesaire uzak durmak istedim. Opticalden biraz daha umudum var dayanıklılık açısından 😁. Kaliteli malzemeyle çok yaşanılacak bir durum değil o yüzden Akko 3108 ile arasında gidip geldim. PBT, Akko switch vesaire cezbetti ancak sonunda Scope Rx alıp geçtim. Umarım doğru karar vermişimdir. Teşekkürler herkese.

asus rog scope rx
akko 3108

Evga Z20 modelini önerebilirim. Yalnız US dizilimine sahip sorun etmezseniz güzel klavye. Youtube de incelemesi bolca var.

Bir de hocam Chattering probleminden kastınız çift basma mı? Ben de Razer Blackwidow v3 almak istiyorum. Uzun zamandır takip ediyorum. İndirime girsin alacağım direkt. Siz böyle söyleyince Razer almaktan vazgeçesim geldi. Ben uzun vadeli olarak Razer klavye düşünüyordum. Biraz problemlerinden bahseder misiniz varsa başka? Ne kadar sürede oldu bu sorun, temizliğini falan yapmış mıydınız? Klavye tozlanınca basma, çift basma sorunu oluyor bazen..

Evga Z20 modelini önerebilirim. Yalnız US dizilimine sahip sorun etmezseniz güzel klavye. Youtube de incelemesi bolca var.

Bir de hocam Chattering probleminden kastınız çift basma mı? Ben de Razer Blackwidow v3 almak istiyorum. Uzun zamandır takip ediyorum. İndirime girsin alacağım direkt. Siz böyle söyleyince Razer almaktan vazgeçesim geldi. Ben uzun vadeli olarak Razer klavye düşünüyordum. Biraz problemlerinden bahseder misiniz varsa başka? Ne kadar sürede oldu, hangi modeli almıştınız?
Evet birden kez basma sorunu yaşadım Blackwidow'da. Ürünü uzun süre kullandım ama hakkına girmeyeyim. İçini açıp tamamen izopropil alkolle temizledim ancak yine de düzelmedi, bence ömrü o kadardı. Yeni switch alıp lehimleyerek kullanmaya devam edebilirim ama yurtdışından almak gerek ve kur belli. Bunun dışında:
  • Temizlemesi zordu girintili olduğu için
  • Switchlerin altında boşluk var dolayısıyla kıl girebiliyor
  • Synapse gördüğüm en kötü yazılımlardan biri. Kullanılabilirlik açısından değil, stabilite açısından
Yalnız sizin alacağınız v3, benimkisi 2019. Çoğu sorunu çözmüş olabilirler lakin Reddit'te vesaire pek iyi yorumlarını görmedim.

@deckazs Anladım hocam. Reddit üzerinden ve bu çift basma sorunlarını araştırıp bakayım bir daha. Ben para biriktirip alacağım. Uzun zamandır gözüme kestirdiğim için Razer Blackwidow V3 modelini hata, sorun ile karşılaşmak istemiyorum. Zor bela para ayırdım şuan klavyeye. Umarım üzmez...

Size önerebileceğim klavyelere gelirsek hocam ben 1-2 aydır araştırıyorum. Ben de numerik tuşlu ve multimedya klavye seviyorum. Bu klavyelerin gerek Switch kalitesi (bazılarının malzeme kalitesi kötü olabilir) gerek fiyat/ performans olması sebebiyle not almıştım.

• XPG Summoner (Cherry MX Switch) deri bileklik desteği ve multimedya tuşları​
  • HP Omen Encoder ( Cherry MX Switch) dümdüz sade klavye, sadece kırmızı led var. Brown Cherry MX seçeneği olması çok iyi.​
  • ASUS ROG STRIX Flare II Aura
  • ASUS ROG STRIX Scope Deluxe N
  • Evga Z20 hangi switch kullandığını unuttum ama youtubede incelerken çok hoşuma gitmişti.​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı