4.100 TL sistem toplama

lothomolo

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce gelen yorumlar doğrultusunda GTX 1060 almaya karar verdim ve bu doğrultuda bütçemi çok hafif aşarak bi sistem kurmak niyetindeyim.
asdasfasfdasgf.png

Son durum budur. Ne yapmalıyım sizce ? Ekran kartım ve işlemcim arasında uyum sorunu olur mu ? Asıl amacım oyun oynamak bu sistemle ve max verebileceğim para da 4.100. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgin olsun GTA V gibi bir oyunu oynarken özellikle sokaktaki insanlara araba ile çarptığında i3 6100 gibi bir işlemci GTX 1060 ile darboğaz yapar, hele ki MSAA, Scaling gibi ayarlar açıkken. Battlefield 4 gibi oyunlarda o darboğazı yaşamazsın tabi ki ama i5 6500 ve GTX 1060 ikisili çok daha dengeli olur. O sisteme SSD eklemene hiç gerek yok bence. İlerleyen zamanlarda ekleyebilirsin SSD. Yanlışım var ise düzeltin fakat GTX 1060 gibi bir GPU satın alırken tercihinizi 6. nesil i3 yerine 6. nesil i5 den yana yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Buyrun bu sistemi alın. SSD sonradan eklersiniz. Performans açısından çok daha iyi bir sistem olacaktır. Ekran kartı ve monitör uyumlu olması için böyle seçtim. Kasa ve RAM azaltıp SSD ekleyebilirsin istersen.
Monitörü de buradan alırsın.
ViewSonic 23.6" VX2457-MHD LED MM Monitör 2ms Siyah

Dosya Ekleri

• 3400.PNG
    3400.PNG
    26,4 KB · Görüntüleme: 189
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı