4-5 yıl kullanılacak bir telefon iOS mu Android mi olmalı?

Beyler yukarıda dediğim gibi 6S aldım powerbank önerisi olan varmı cebe sığacak boyutlarda (vatanbilgisayardan).
Xiaomi 10000 mah powerbank alabilirsiniz 50 tl civarı. Eğer 100 tlyi gözden çıkarıyorsanız. Xiaomi mi pro 10.000 mah powerbank var. Hem hızlı şarj destekliyor. Hemde baya ince.
 
Iphone diyecegim. Android işletim sistemli telefon üreticileri yeni çıkarmış oldukları telefonlara en fazla iki defa ana yazılım güncellemesi veriyor fakat ios ta 4 veya 5 nesil sonra yine güncel yazılımı alıyor.
 
Bencede kanıtlasın hocam sinirimi bozdu akşam akşam :mad:
Kimseye Telefon pazarlama gibi bir niyetim Yok. Samsung Ne Türkiye'de ne Yurtdışında verilen paraları hak edecek üretim yapmıyor. Yapamaz da. Not 7 Fiyaskosu tesadüf değildi. Samsung benzer bişiy yaşarsa Batabilir. Nokia da böyle batmıştı. Konusu gelmişken Nokia'ya saydırmasan olmaz. Ürettiği Telefonları bilmem ne garantili diyerek aradan sıyrılıp milleti o bilmem kimin çocuğu pazarlamacılarda süründürmüşlerdi. Samsung'un böyle bi tavrı Yok lakin Kaç modeli kaç serisi olduğu belli değil. Zaten Hangi Markayı alayım kararsızlığında birisine xj klm oprs bilme x1245 Tt ki model isimleriyle gelince insan bu Ne ya diyor. Seçenekleri Android mi, iOS mu kısmına indirgeyince karmaşadan kaçarak hali hazırda 3G telefonunu bile kullananın olduğu Apple seçiyor. Samsung fobim Yok. 3 yıldır smart TV sini kullanıyorum. Harika. Ama TV yi gün boyu mıncıklamıyorsunuz. Herkes Sevdiğini alsın kapatalım konuyu bence.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı