4.500 TL civarı Render Sistemi Tavsiyesi

mimapat

Hectopat
Daha fazla  
Mimarlık ofisinde kullanılmak üzere, render animasyon işleri için kullanılacak bir bilgisayar almayı düşünüyorum.
Genelde kullandığım programlar oyun mantığıyla çalışmakta.. 4-5 sene sorunsuz idare edecek ve sonrasında gerekli yükseltmelere imkan verecek bir sistem olursa iyi olur. Bayağı araştırdım çok fazla alternatif öneriliyor, bugün veya en geç yarın almayı düşünüyorum.
Office programları, işletim sistemi ve monitör dahil değil. Ve ayrıca Windows ve Office programlarını almak şart mı? (İkisi bin lirayı buluyor.) @Ali Güngör @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
İşyerlerinde sahte program kullanmanın cezası 80.000 tl diye biliyorum, yakalanırsanız sıkıntı yaratır.

Haklısın. Alacağız mecbur da belli bir süre idare etseydik hiç fena olmazdı işte, birlikte almak gerekiyormuş..
Aşağıda bir sistem oluşturdum sizce uygun mu? Önerileriniz nelerdir? Soğutucu önerisi bu sistem için ?
asdd.jpg

Sağ olun. Fiyat olarak 40 tl fark var sadece. Sizce fark nedir, neden samsung? Genelde Kingston önerildi.

Tamam 840 Evo alıyorum. Bir de yukarıda yazdığım sisteme soğutucu şart galiba, pek anlamam ama. Öneriniz nedir?

Sağ olun. Sizce yukarıda yazdığım ihtiyaçlara, oluşturduğum sistem uygun mu? Daha iyi bir sistem oluşturulabilir mi ? Son önerilerinizi de alayım bi iki saate sistemi almaya gidiyorum inşallah..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı