3500 TL Render Sistemi Tavsiyesi

Qwerty delisi

Kilopat
Katılım
7 Kasım 2014
Mesajlar
435
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar çok acil PS, After Effect, Sony Vegas, Premiere için kullanılacak iyi bir bilgisayar gerekiyor. Bütçe 3500 TL, monitör dahil. Minimum kasma istiyorum, monitör 21.5" ve üstü olmalı. Deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim, normalde kendim hallederim ancak şu an iş yerine topluyorum, fikre ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör olarak beklentiniz nedir bilemiyorum. İş için IPS yada TN panel, hangisi lazımsa ona göre bir monitör seçersiniz.

Toplanılan yer:
3000.jpg
 
ben vatandan bu sistemi toplayacağım önümüzdeki hafta. render için yeterli. Ana amaç render'sa ekran kartından önce işlemciye öncelik verilmeli bence. bu yüzden gtx 960 yeterli. monitör olarak aynı markanın ips modelleri de var tabi biraz daha pahalı. bütçen 3500 tl ise iyi bir de soğutucu alıp overclock yaparsın. render konusunda daha da iyi olur.

 
@heavystorm01 @legatus gençler teşekkür ederim cevaplarınız için. Bana render sistemi diye anlattıkları caps yapmalık, bi facebook bi twitter gezmek anlamındaymış. Bende kendimi yırtıyorum evde render 3500'e monitörlü render makinası çıkarmak için. 2500'e 750ti + 4460 sistem topladım işimi görecek kadar. Moderatörlere yazım ve anlatım hatalarımı görmezden geldiği için teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı