4.500 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
4500

Bu hoşunuza gidebilir belki hocam. RGB sevmiyorsunuz yazdığınıza göre ancak maalesef günümüzde göz ardı etmek gerekebiliyor. Kasaya gelecek olursak çok kaliteli ve heybetli diyebilirim.
Güzelmiş ve siyahı da varmış hocam lakin anakart desteği mATX. Henüz almamış olmama rağmen ya x670e ya da x870 anakart alacağım bugün yarın o sebeple maalesef alamıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Şu an H5 Flow kullanıyorum RGB modelinde 2x120 2x140 fan var ince hesap üzerinde şu an 4500 TL.

Eki Görüntüle 2323601
Yukarıda da belirttiğim gibi zaten düşündüğüm bir model, ATX destekliyor olmasına rağmen sanki ideali mATX anakart ile kullanmak. Tavisyeniz için teşekkürler hocam.

Ben H6 Flow ve Paean C7 TG4 araştırmaya devam :)

Lian Li Lancool II Mesh Performans Siyah kasayı tercih ettim, iş yoğunluğu sebebiyle sistemi henüz kurmadım ama parçalar hazır bekliyor. Herkese değerli yorumları için tekrar teşekkür ediyorum :)

Son düzenleme:
Şu an H5 Flow kullanıyorum RGB modelinde 2x120 2x140 fan var ince hesap üzerinde şu an 4500 TL.

Eki Görüntüle 2323601

Nasıl hocam kasadan memnunumsunuz, soğutması iyi bir kasa gibi, öndeki fanlar RGB'li sanırım? 3.5 HDD takılabilir mi yan tarafına alta takılmıyor sanırım? Kötü gördüğünüz yanları nelerdir?

Nasıl hocam kasadan memnunumsunuz, soğutması iyi bir kasa gibi, öndeki fanlar RGB'li sanırım? 3.5 HDD takılabilir mi yan tarafına alta takılmıyor sanırım? Kötü gördüğünüz yanları nelerdir?
Şu an kuruyorum hocam, 2 saattir çok uğraştırdı :) Ağır ve çalışması biraz zahmet verdi ama halledeceğim yakında. Fan ve anakart bağlantıları kaldı sadece. Bittiğinde editlerim.

Hocam 2 adet SSD ya da 1 SSD 1 3.5 HDD tabiliyosun kablo kanalari falan bayağı geniş RGB var ama anakartta giriş olmadığı için ben kullanamıyorum. Örnek resimdeki gibi kullanıyorum bende.
Bana göre tek eksisi çok büyük.

Dosya Ekleri

• install2.jpg
    install2.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 33
Hocam 2 adet SSD ya da 1 SSD 1 3.5 HDD tabiliyosun kablo kanalari falan bayağı geniş RGB var ama anakartta giriş olmadığı için ben kullanamıyorum. Örnek resimdeki gibi kullanıyorum bende.
Bana göre tek eksisi çok büyük.

Eyvallah hocam kasa biraz küçük ama normal bileşenler le çok sorun çıkarmaz gibi, üst de 2x12 radyatör arkada 12'lik egzoz fan ve önde 2x14'lük fan ile gerektiği kadar şeyi alır bence HDD ve SSD'lerde sığmış zaten gerisi M.2 kullanıyorum bende

Alttaki ekstra fanı çok hoşuma gidiyor benim oraya da bir RGB fan atılabilir mesela

Reset tuşu olmaması ve üstteki girişlerinin az olması eksi maalesef

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı