4.5G bağlantı "H+" olarak gösteriliyor

NYTMARE

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim elimde A6+ 2018 model telefon mevcut. Türk Telekom'dan 4.5G destekli yeni bir hat satın aldım ve hattım aktifleşti ama hattım sadece mobil internete bağlandığımda 4.5G olarak bağlanıyor. Birini aradığımda H+ olarak gösteriyor. VoLTE servisini de mobil uygulaması üzerinden aktif edemiyorum ama telefonum bunu da destekliyor. Acaba ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Sadece LTE" seçeneğinin Mobil Ağlar ayarlarında olup olmadığına bakın ve varsa aktifleştirin.
Custom ROM'larda bu seçenek oluyor ama nedense çoğu cihazda yok.
Screenshot_20211224-161352_Phone.jpg

Maalesef Türkiye'de Volte desteği olan her cihaz volteyi kullanamıyor. Bildiğim kadarıyla faturasızda da kullanılıyor fakat operatör tarafından destekliyse. Son olarak toparlamak gerekirse "her hangi bir operatör volte destekli cihazlar" diye aratıp destek var ise kullanabiliyoruz. Sizin cihazınızın desteği var Türk telekomun mobil uygulamasında internet servis ayarları/volte servisini kontrol edin eğer açılmıyor ise denildiği gibi faturalılara açmış olabilirler.

Türk Telekom'da VoLTE'yi sadece faturalı hatlar kullanabiliyor maalesef.

Elimdeki hat faturalı ve Türk Telekom'un sitesinde cihazım VoLTE ve Wi-Fi aramasını destekliyor ama Türk Telekom uygulaması üzerinden cihazımın hangi marka model olduğunu göremiyorum ve VoLTE ve Wi-Fi aramasını açamıyorum.

Maalesef Türkiye'de VoLTE desteği olan her cihaz VoLTE'yi kullanamıyor. Bildiğim kadarıyla faturasızda da kullanılıyor fakat operatör tarafından destekliyse. Son olarak toparlamak gerekirse "herhangi bir operatör VoLTE destekli cihazlar" diye aratıp destek var ise kullanabiliyoruz. Sizin cihazınızın desteği var Türk Telekom'un mobil uygulamasında internet servis ayarları/volte servisini kontrol edin eğer açılmıyor ise denildiği gibi faturalılara açmış olabilirler.

Reeder P13 Blue Max da VoLTE gayet de iyi çalışıyor.

Elimdeki hat faturalı ve Türk Telekom'un sitesinde cihazım VoLTE ve Wi-Fi aramasını destekliyor ama Türk Telekom uygulaması üzerinden cihazımın hangi marka model olduğunu göremiyorum ve VoLTE ve Wi-Fi aramasını açamıyorum.
Custom rom kullansanız bile görünmesi gerekiyor fakat görünmüyorsa telefonu rootlamadan orada telefonun marka modelini gösteremezsiniz. Editlemeniz gereken yer build.prop fakat uğraştığınıza değmez hocam. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı