4 adet Molex fan kablosu nasıl bağlanır?

Ucrswingman

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba arkadaşlar, şimdi Game Booster kasa aldım. Kurulum sırasında bir sorunla karşılaştım. Kasada fan kontrolcü yok. Toplam 4 fan var ve her fan için bir Molex kablosu var. Güç kaynağından gelen 3 Molex kablosu var. İşin içinden çıkamadım. 4 fanı sorunsuz şekilde nasıl bağlarım?

F3C44BCC-6670-40D3-8608-6709FFDF321D.jpeg

C61970C8-0336-455E-816C-D7D1A8C3D76B.jpeg

Kasanın çıkışları dişi ve erkek şeklinde mi? Yoksa sadece erkek şeklinde mi? Eğer dişi ve erkek bir aradaysa hepsini birbirine takıp PSU'dan çıkan 3 girişli kabloya takabilirsiniz. Ama sadece erkek şeklindeyse hepsine tek tek farklı Molex kabloları takmanız gerekir.

Bir adet besleme verin. Daha sonra birbirine köprü yapın.

Kasanın çıkışları dişi ve erkek şeklinde mi? Yoksa sadece erkek şeklinde mi? Eğer dişi ve erkek bir aradaysa hepsini birbirine takıp PSU'dan çıkan 3 girişli kabloya takabilirsiniz. Ama sadece erkek şeklindeyse hepsine tek tek farklı Molex kabloları takmanız gerekir.
Üstteki resimde elimde tuttuğum 4 adet molex kablosu hem dişi hem erkek. Birbirlerine bağlanabiliyor. Yani 4 kabloyu tren gibi birbirine bağlayıp psudan gelen molexe bağlamam gerekiyor o zaman.
8181EFB5-1216-4DBD-BBCE-F0B91026BD81.jpeg

Üstteki resimde elimde tuttuğum 4 adet molex kablosu hem dişi hem erkek. Birbirlerine bağlanabiliyor. Yani 4 kabloyu tren gibi birbirine bağlayıp psudan gelen molexe bağlamam gerekiyor o zaman.Eki Görüntüle 933303
Aynen böyle. En uçtaki kabloya da PSU'dan gelen Molex kablosunun dişi kısmını bağladığınızda çalışmaya başlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı