4 adet Titan X custom sıvı önerisi

Dediklerinize bire bir katılıyorum. Oysa kasa seçimi yaparken en iyisi olsun diye cosmos 2 almıştım. Ama ihtiyaçlar işin içine girince yetmiyor. Tabi ki değiştirebilirim. Öneriniz var mı acaba ? Mesela dün ki caselabs markasına ne dersiniz ? Yada başka bir şey... Sizin kasanızda hatırladığım kadarıyla thermaltake idi sanırım
 
Fena bir kasa değil Cosmos 2 ama o üst tarafı öldürmüşler.
Evet, Caselab da olabilir. Olmadı 900D de bu iş için çok uygun bir kasa. Özellikle sizin kuracağınız sistem için çok uygun.

Bu arada, evet, benim kasa ThermalTake Level 10GT Snow Edition.
 
Anladım. Şu an için yükte ve boşta sıcaklık değerlerim gayet iyi. Tabi bu mevsim şartlarında. Bunun birde yaz mevsimi var. Beni düşündüren orası zaten. Hoş odada klima da var ama oda beni hasta ediyor :)


Ekran Alıntısı.JPG
 
Şuan o kadar merak ediyorumki o kasanın son halini ve son halindeki oyun testleri ve kasa incelemesini ki :) Konuyu izlemeye aldım merakla bekliyorum. Bu arada tekrar söyleme gereği duydum, tüm işlemler bitince inceleme bekliyoruz.. :)
 
@xdeliruzgar trabzon da nerede satılıyor bu kasa acaba?
Trabzonda satilmiyor. Baska bir forumdan arkadasimiz aldi. Custom sivi sogutma icin ozel yapilmis bir kasadir. Arti olarak o arkadas da size bu konuda cok yardimci olabilir.
Sunu soylemek istiyorum. Bu isi para olarak yapanlardan degil, gercekten hobi olarak yapanlarla gorusurseniz hem teknik olarak devamli yardim alabilirsiniz hemde parca teminininde uygun parca bulabilirsiniz. Cunku bu isi para karsiligi yapan insanlarla ugrastiginiz zaman cok ciddi paralar oduyorsunuz genede sizin istediginiz gibi olmuyor. Sonra is basa dusuyor ve tekrar kendiniz ugrasiyorsunuz.
Bu isin guzel ve zevkli yani bilen kisiler grubundan canli destek alip isi kendiniz yapmanızdır. Bakın yardımcı oluyor arkadas. Fakat bastan soyliyeyim kasa sizin onunuzdeki en buyuk engel olarak kalacak. Bu seviyedeki bir makinada bana gore kasa tercihi cok onemli. Cunku iş bittigi zaman sunuda yapacaktım dememeniz lazım. Ben kasayı bunun icin onerdim. Yoksa para ve zevk sizin. Yukarıya koyacagınız radyator eger 6 cm den daha ince olacak ve resimde gosterildigi gibi sandvic(push-pull) yapılmayacaksa size extra bir getirisi olmayacaktır.
Siz soyle dusunun 4 adet gpu ve 1 adet asırı derecede ısınan cpu sogutacaksınız. Bunları sogutmak icin kasanın herhangi bir yerine en az 8 cm lik ut60 yada monsta tarzı radyator koymadıgınız zaman yapacagınız sogutmanın size bir faydası olmayacaktır.
 
Siz kartları tam olarak yük altına sokmuyorsunuz sanırım. En basitinden, bir Unigine Heave/ Valley bench'e sokup anlık sıcaklıkları kontrol adin bakalım.
4 Kartın bi arada olması normalin üstüntünde ısınır her zaman.
 
@er36po ben şu corsair 900d modelini etraflıca bakayım. Zaten cooler master, o kadar ileri gitmiş ki, şu an kullandığım corsair h110 gtx modelini montaj yaparken, radyatörün hiçbir vida deliği uymadı mevcut deliklere. Sadece adamlar kendi ürünü olan nepton serilerine göre delmişler vida deliklerini. Buda bu kasayı düşünen arkadaşlara bilgi olsun.

@xdeliruzgar öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim.
Bizde sayın @er36po arkadaşımla tamda bu konuyu konuşuyorduk zaten. Sanırım yapmak istediğim işi bu kasada yapamayacağım. Dedikleriniz de sizlere katılıyorum. Doğru tektir.
 
@xdeliruzgar, siz sanırım DH'deki arkadaşsınız. Eğer o iseniz bilgili bir arkadaşsınız ve beni de tanımış olmalısınız :)

@persia61, siz iyice düşünüp alacağını kasaya öyle karar verin. Burada gereken tüm yardımı karşılıksız ve tüm detayı ile yapacağımdan kuşkunuz olmasın.
 
O konuda kesinlikle şüphem yok sayın @er36po.
İlginiz sadece beni değil bu konuyu ve sizi takip eden diğer tüm arkadaşlara hayranlık uyandırmıştır mutlaka.
Ben kasa seçimini düşünüp kararımı verdiğimde tekrar rahatsız ederim sizi. Şimdilik her şey için teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı