4 ayda 5 kilo nasıl verebilirim?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hava Harp mülakatları için sınırda olsam dahi riske atmak istemiyorum. Kendimi çok yormadan nasıl 5 kilo verebilirim? Her gün hangi hareketleri yapmalıyım? Göbek de var aslında biraz ve bunu eritmek istiyorum. Boyum 1.75, kilom 75 kg şu anda.

Hiç bir şey yapmana gerek yok sadece şekeri keseceksin o kadar. Çaya,kahveye şeker atmayacaksın, sadece tatlı krizin tuttuğunda tatlı yiyeceksin ve en önemlisi şerbetli içecekler içmeyeceksin kola, gazoz ve benzeri. Şeker girmeyince 4 ayda değil 2 ayda verirsin o kiloyu.

Hava Harp mülakatları için sınırda olsam dahi riske atmak istemiyorum. Kendimi çok yormadan nasıl 5 kilo verebilirim? Her gün hangi hareketleri yapmalıyım? Göbek de var aslında biraz ve bunu eritmek istiyorum. Boyum 1.75, kilom 75 kg şu anda.
Aynı boylardayız fakat kilom 70 civarı gene kilo alıyorum. Bende günlük düzenli spor ve ekmeği hayatımdan kestim fakat denge olandan yiyorum. 1 haftada 1.5 kilo verdim bu hafta. Yemekten kesmedim kesinlikle.

Sadece kilo vermeni kesinlikle tavsiye etmem ağırlık çalış aynı zamanda kas kütleni arttır. Sadece kilo vereceğim dersen o çok basit şekeri kes protein ağırlıklı beslen her gün koş bu kadar.

4 ay çok geniş bir zaman aralığı; 5KG zayıflamak için. Ekmek ile arana mesafe koyup bir miktar spor yaparsan her türlü verirsin. Son 1 ay kala bile rahatlıkla 5KG verilebilir spor salonuna gidilerek.

Zaman aralığı fazla olduğu için kendimi çok sıkmadan ve önerilerinize uyarak vermeye çalışacağım. Tatlıyı kesmek benim için zor olsa da azalta azalta deneyeceğim. Ekmek çok yerdim ona da elveda.
Sadece kilo vermeni kesinlikle tavsiye etmem ağırlık çalış aynı zamanda kas kütleni arttır. Sadece kilo vereceğim dersen o çok basit şekeri kes protein ağırlıklı beslen her gün koş bu kadar.
Her gün koşamam fakat protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edeceğim.

Günde iki öğün yersen ve kalori hesabı yaparsan 4 ayda değil, direkt 2 aya yakın sürede verirsin 5 kiloyu. Bu konularda üşengeç birisiyim, diyorsan yeteri kadar yemek en doğrusu olacaktır. En fazla bir hafta içinde alışırsın yeni beslenmene şekline.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı