4 ayda 65 net gelir mi?

Ben 11. Sınıfım ilk kez tyt denemesine girdim.Maksimum 40 gelir diyordum ama 60 geldi.Bence bir şansınızı deneyin,belki de o kadar kötü değilsinizdir.Bu arada netimin yarısı Türkçeden geldi.Yani Türkçeyi artırmak çok kolay,ona yoğunlaşabilirsiniz net için.

Ben 11. Sınıfım ilk kez tyt denemesine girdim.Maksimum 40 gelir diyordum ama 60 geldi.Bence bir şansınızı deneyin,belki de o kadar kötü değilsinizdir.Bu arada netimin yarısı Türkçeden geldi.Yani Türkçeyi artırmak çok kolay,ona yoğunlaşabilirsiniz net için.
60 net yapmak nasıl hocam gerçekten yapılabilir mi?

Sadece TYT gireceğim istediğim bölüme 60-65 net ile çok rahat girilebiliyor.

Sadece TYT girecekseniz işiniz çok rahat.

Garanti söyleyeyim şu anki halinizden +80'li netlere 3 ayda geirsiniz. Eğer istikrarlı devam ederseniz +100 TYT bile yapabilirsiniz.

Gelir ama Matematiğin nasıl o da var. Diğer dersler 4 ayda çok rahat halledersin dil bilgisi banko konulara baksan 1-2 haftanı alır almaz belki. Sosyal de genel kültüründe yardımıyla ve sende çalışarak yüksek netlere ulaşırsın burasına da 2 hafta-1 ay veriyorum. TYT fen en fazla 1 hafta sürüyor zaten. Paragraf çalış bol bol, sabah kalk 20 soru çöz, akşam yatmadan önce çöz. Bulabildiğin her an da az da olsa çöz ki uyumun bozulmasın.

Gelir ama Matematiğin nasıl o da var. Diğer dersler 4 ayda çok rahat halledersin dil bilgisi banko konulara baksan 1-2 haftanı alır almaz belki. Sosyal de genel kültüründe yardımıyla ve sende çalışarak yüksek netlere ulaşırsın burasına da 2 hafta-1 ay veriyorum. TYT fen en fazla 1 hafta sürüyor zaten. Paragraf çalış bol bol, sabah kalk 20 soru çöz, akşam yatmadan önce çöz. Bulabildiğin her an da az da olsa çöz ki uyumun bozulmasın.
TYT fen nasıl 1 hafta sürüyor baya konu var çünkü? Matematik 10 netim şu anda.

TYT fen nasıl 1 hafta sürüyor baya konu var çünkü? Matematik 10 netim şu anda.
Baya 1 hafta sürüyor. Baya konu var ama çoğu hemen bitiyor sadece fizik de Optik ve Dalgalar biraz uzun. Kimya ve Biyoloji cidden hemen biten konular. Kamplardan biraz izle, not al. Sonra bir tane deneme seç TYT fen olsun sadece oradan pekiştir. EA isen TYT fen için soru bankası çözmek enayilik ve ağır zaman kaybıdır, asla önermem.

Bayağı 1 hafta sürüyor. Bayağı konu var ama çoğu hemen bitiyor sadece fizik de Optik ve Dalgalar biraz uzun. Kimya ve Biyoloji cidden hemen biten konular. Kamplardan biraz izle, not al. Sonra bir tane deneme seç TYT fen olsun sadece oradan pekiştir. EA isen TYT fen için soru bankası çözmek enayilik ve ağır zaman kaybıdır, asla önermem.

Sadece TYT gireceğim. Fen kampları bayağı uzun nasıl bir programla 1 haftada bitirebilirim ki?

Sadece TYT gireceğim. Fen kampları bayağı uzun nasıl bir programla 1 haftada bitirebilirim ki?
Garanti çıkan konuların olduğu videoları izle. Öyle öyle halledersin. Sadece TYT gireceksen gene önermem soru bankası çözmeni. Mümkünse denemeler üzerinden hallet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı