4 ayda hukuk kazanılır mı?

Merak etmeyin kazanabilirsiniz hocam, birer gün matematiği değiştirmek kafa karıştırıcı olabilir, konu bazlı gidebilirsiniz eğer konuları tam olarak bitirmediyseniz, konular bittiyse bir gün TYT bir gün AYT matematik yapılabilir gibi, biraz deneme yanılma yoluyla görmek lazım biz şu an teorik konuşuyoruz sonuçta. OBP puanınız düşük değil sanırım, matematik halledildiği sürece sözel kısımda sorun yaşayacağınızı ben pek düşünmüyorum.
Yok hocam obp puanım düşük değil. Sözel kısım için endişem yok açıkçası edebiyatın da halledilebilir yönleri var onu toparlamak gözümü korkutmuyor fakat matematiğe şöyle bir bakınca korkmuyorum da değil yani. TYT Matematik genel olarak bitti eksik konum yok sadece soru çeşidi görmem lazım ama AYT Matematik için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Limit Türev İntegral bende yok ben 2023 mezunuyum :) Ondan dolayı biraz da ordan gözüm korkuyor. Ama halledeceğiz gibi duruyor şimdilik. Umarım hukuku tuttururum. Kafamdaki asıl hedefim o hukuk fakültesi. Ya Marmara Ya Anadolu farketmez yeter ki hedefim nitelikli güzel bir fakülteden mezun olayım güzel bir temelimiz olsun

Umarım istediğiniz hedefleri gerçekleştirirsiniz hocam, şöyle bir şey de denenebilir, örnek veriyorum günde 8 saat matematik çalışılacaksa TYT’den konu eksiğiniz yok sonuçta sadece deneme çözüp, denemeden sonra da AYT matematiğe geçebilirsiniz. Ben bunu bayağı mantıklı buluyorum açıkçası, birer hafta söylediğim şeyleri veya sizin daha mantıklı gördüğünüz fikirleri deneyip hangisi daha verimli ise öyle devam edebilirsiniz.

Peki her gün matematik ekleyeyim hocam da bir gün ayt bir gün tyt matematik yapsam her güne geometri yerleştirsem zaten problemlerim günlük fix 20 bunu 30 40'a çıkarsam bozmadan 4 ay böyle ilerlesem tyt ayt her ikisinde de 30 bandına gelebilir miyim ki ? 30 bandında tutsam her ikisini bana yetiyor. Ufak tefek sözel kısımda hatalar var ayt kısmında görebiliyorum ama bunlar çerezlik gibi geliyor bana ben ilk denememde tyt türkçem 25'lerde geliyordu. Bu yüzden şu dört ayda tyt ayt matematikleri 30 bandında tutmak istiyorum. Eğer her şey planladığım gibi giderse Dokuz Eylül, Anadolu, Marmara (bu garanti olmayabilir) garanti gelir gibi düşünüyorum. Eğer istediğim gibi olmaz ise de psikoloji yazma gibi düşüncelerim var.

Bunu her sabah mı yapayım ? TYT fen hakkında neler yapabilirim bu arada ?
Mümkün olduğunca her gün yap. En kötü 5 ayt denemesi çöz haftada.

Teşekkür ederim hocam cevabınız için sizce günde kaç saatlik bir çalışma yapmak lazım ?
O gün ne kadar verimli çalışabiliyor isen o kadar. Bazı günler 5 saat verimli çalışırsın bazı günler 1. Ama verimsiz olduğu andan itibaren çalışmayı bırak dinlen

Umarım istediğiniz hedefleri gerçekleştirirsiniz hocam, şöyle bir şey de denenebilir, örnek veriyorum günde 8 saat matematik çalışılacaksa TYT’den konu eksiğiniz yok sonuçta sadece deneme çözüp, denemeden sonra da AYT matematiğe geçebilirsiniz. Ben bunu bayağı mantıklı buluyorum açıkçası, birer hafta söylediğim şeyleri veya sizin daha mantıklı gördüğünüz fikirleri deneyip hangisi daha verimli ise öyle devam edebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam. Gönlüm gerçekleştirmekten yana umarım güzel sonuçlarla şu dört ayı bitirip yoluma devam ederim. Çok teşekkür ederim gelişme oldukça burdan sizleri bilgilendireceğim.

Mümkün olduğunca her gün yap. En kötü 5 ayt denemesi çöz haftada.
Bunu yazdım bir kenara teşekkür ederim hocam.

O gün ne kadar verimli çalışabiliyor isen o kadar. Bazı günler 5 saat verimli çalışırsın bazı günler 1. Ama verimsiz olduğu andan itibaren çalışmayı bırak dinlen
Orası öyle zaten her gün aynı olunacak diye bir kaide yok. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı