4 aydır spora gitme sonrası değişiklik olmaması

Hocam zaten kiloluyum yani yağ oranı da fazla nasıl bulk yapayım.

Amacım daha çok yağ yakmak ben gene PPL antrenmanlari yapıyorum ama arkasindan hep 20 25 dk hiit kardiyo yapiyorum. Off daylerde ise sadece kardiyo yapiyorum.

Beslenme programin ve makrolarin nasil?

Beslenme programin ve makrolarin nasıl?

Genellikle 2 öğün yiyorum sabalari 2 yumurta haşlanmış, ton balığı, 2 dilim tam tahıl ekmek. Akşam spordan sonra tavuk ve yanında sağlıklı karbonhidrat(nohut veya pilav değişiyor) yiyorum.

Protein: Genellikle 100 120 gr.
Yağ 60 70 gr.
Carb50 gr.

Ara öğünlerde pinar proteinli süt ve yoğurt tuketiyorum.

Pinar protein sutu cikartip mumkunse ya yulaf yapabilirsin yoğurtla ya da (pirinçten bıkarsın diye) pirinç unuyla yulaf tüketebilirsin. Vücudun düşük kaloriye adapte olduğu için değişim göremiyorsun. Aynı durumu yaşadım ve en son carb cycling(karbonhidrat dongusu)nde nefesi aldım, araştırmanı öneririm.

Öncelerde araştırmıştım bu diyeti, fakat planlama yaparken düşük ve yüksek karb gunlerinde ne yiyeceğimi bilmedigimden denememiştim. Sizin öneriniz var mıdır acaba düşük ve yüksek karb gunlerinde ne yemeliyim?

Gunluk yedigin seyleri kisip diger gun arttirabilirsin, ben oyle yapmistim cok komplike etmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…