4 aydır spora gitme sonrası değişiklik olmaması

Hocam zaten kiloluyum yani yağ oranı da fazla nasıl bulk yapayım.

4 ay çok çok kısa bir süre bir değişiklik olmaması gayet normal ki zaten olmazda 8 9 hatta 10 aydan önce bir şey beklememek lazım sen bırakma devam et zamanı geldiğinde göreceksin ek olarak hem yakıp hem kas kazanmayı aynı anda yapamazsın bir şeyi yakarken yapamazsın yaparken yakamazsın kuraldır senin yapman gereken şey bulk yapmak aşırı abartmadan kilo almak.

Amacım daha çok yağ yakmak ben gene PPL antrenmanlari yapıyorum ama arkasindan hep 20 25 dk hiit kardiyo yapiyorum. Off daylerde ise sadece kardiyo yapiyorum.

Kilom 85.7 ve boyum 172. 16 yaşımdayım. 4 ay önce spora başladım. İlk başlarda Full body sonra kardiyo yapıyordum, şimdi push pull legs yapıyorum ve her ağırlıktan sonra interval kardiyo yapıyorum 20 dakika. Önceden kilom 92 idi o zamandan beri göbek bölgesi biraz toparlasa da Haziran'dan beri fotolarda aynı gözüküyorum. İnternette hem kas kütlesi kazanıp hem yağ yakma ile ilgili öyle bir şey olmadığı söyleyen siteler var. Doğrusu nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum. Şu anda çok fazla hata yapmış gibi hissediyorum. Bu kilo verip yağ yakma sürecinde sizce nasıl yol izlemeliyim? Tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Beslenme programin ve makrolarin nasil?

Beslenme programin ve makrolarin nasıl?

Genellikle 2 öğün yiyorum sabalari 2 yumurta haşlanmış, ton balığı, 2 dilim tam tahıl ekmek. Akşam spordan sonra tavuk ve yanında sağlıklı karbonhidrat(nohut veya pilav değişiyor) yiyorum.

Protein: Genellikle 100 120 gr.
Yağ 60 70 gr.
Carb50 gr.

Ara öğünlerde pinar proteinli süt ve yoğurt tuketiyorum.

Genellikle 2 öğün yiyorum sabalari 2 yumurta haşlanmış, ton balığı, 2 dilim tam tahıl ekmek. Akşam spordan sonra tavuk ve yanında sağlıklı karbonhidrat(nohut veya pilav değişiyor) yiyorum.

Protein: Genellikle 100 120 gr.
Yağ 60 70 gr.
Carb50 gr.

Ara öğünlerde pinar proteinli süt ve yoğurt tuketiyorum.

Pinar protein sutu cikartip mumkunse ya yulaf yapabilirsin yoğurtla ya da (pirinçten bıkarsın diye) pirinç unuyla yulaf tüketebilirsin. Vücudun düşük kaloriye adapte olduğu için değişim göremiyorsun. Aynı durumu yaşadım ve en son carb cycling(karbonhidrat dongusu)nde nefesi aldım, araştırmanı öneririm.

Pinar protein sutu cikartip mumkunse ya yulaf yapabilirsin yoğurtla ya da (pirinçten bıkarsın diye) pirinç unuyla yulaf tüketebilirsin. Vücudun düşük kaloriye adapte olduğu için değişim göremiyorsun. Aynı durumu yaşadım ve en son carb cycling(karbonhidrat dongusu)nde nefesi aldım, araştırmanı öneririm.

Öncelerde araştırmıştım bu diyeti, fakat planlama yaparken düşük ve yüksek karb gunlerinde ne yiyeceğimi bilmedigimden denememiştim. Sizin öneriniz var mıdır acaba düşük ve yüksek karb gunlerinde ne yemeliyim?

Öncelerde araştırmıştım bu diyeti, fakat planlama yaparken düşük ve yüksek karb gunlerinde ne yiyeceğimi bilmedigimden denememiştim. Sizin öneriniz var mıdır acaba düşük ve yüksek karb gunlerinde ne yemeliyim?

Gunluk yedigin seyleri kisip diger gun arttirabilirsin, ben oyle yapmistim cok komplike etmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı