4 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Bütçe
4200

Bence bu fiyata alınabilecek iyi bir monitör. Yukarı aşağı oynatma, yükseklik ayarı aparatı da bulunuyor. Eksisi 4ms olabilir ama bu bütçe de çoğu 1 ms olarak gösterilen monitörler 4ms GtG değerine sahip.
Not: İçinden çıkan HDMI 2.0 kablo ile 144 Hz i tam olarak alabilirsiniz.
Teknosa IPS yazmış ama monitör VA panel haberiniz olsun. Zaten IPS Curved monitörler çok daha pahalı fiyatlarda satılıyor. Curved olsun derseniz bu monitörü kesinlikle kaçırmayın derim.

Son düzenleme:

Bence bu fiyata alınabilecek iyi bir monitör. Yukarı aşağı oynatma aparatı da bulunuyor. Eksisi 4ms olabilir ama bu bütçe de çoğu 1 ms olarak gösterilen monitörler 4ms GtG değerine sahip.
Not: İçinden çıkan HDMI 2.0 kablo ile 144 Hz i tam olarak alabilirsiniz.
VA panel alınmaz.

Öyle bakmamak lazım. Kendi gördüğüm kadarı ile giriş seviyesi ips den daha güzel bir görüntüye sahip.
Olabilir ama 3500 vereceğime 4200 TL'ye bunu alırım daha iyi

Olabilir ama 3500 vereceğime 4200 TL'ye bunu alırım daha iyi.

750 TL'lik fiyat farkına bence değmez. 1ms MPRT biraz göz boyama. O monitör 4ms GtG aslında ama 1 ms olarak gösteriliyor. Tek artısı IPS ama genel özellik bakımından X24C daha mantıklı. Dediğim gibi bana göre 750 TL'lik bir fark kesinlikle yok.

750 TL'lik fiyat farkına bence değmez. 1ms MPRT biraz göz boyama. O monitör 4ms GtG aslında ama 1 ms olarak gösteriliyor. Tek artısı IPS ama genel özellik bakımından X24C daha mantıklı. Dediğim gibi bana göre 750 TL'lik bir fark kesinlikle yok.
Size göre yok saygı duyarım ama VA alınmaz ya çünkü ghosting çok çıkıyor renkleri IPS'e göre daha soluk gibi bence IPS için 750 TL'lik fark net değer.

Zaten konuyu açan kişinin bütçesi 4000 Bin TL bence attığım Asus alınabilir.

Size göre yok saygı duyarım ama VA alınmaz ya çünkü ghosting çok çıkıyor renkleri IPS'e göre daha soluk gibi bence IPS için 750 TL'lik fark net değer.

Zaten konuyu açan kişinin bütçesi 4000 bin TL bence attığım ASUS alınabilir.

İkisi de alınır. Sıkıntı olmaz curved isterse onu da tercih edebilir :)

Aklında bulunsun diye söylüyorum; eğer bütçen kısıtlı ise ikinci ele yönebilirsin. Bu insanlara niye yanlış bir şeymiş gibi geliyor anlamış değilim, geçen hafta Monster Aryond 32'yi 4200₺'ye aldım ve aşırı memnunum. Aynı fiyat aralığında iki kat kaliteli monitörler alabilirsin.

Aklında bulunsun diye söylüyorum; eğer bütçen kısıtlı ise ikinci ele yönebilirsin. Bu insanlara niye yanlış bir şeymiş gibi geliyor anlamış değilim, geçen hafta Monster Aryond 32'yi 4200₺'ye aldım ve aşırı memnunum. Aynı fiyat aralığında iki kat kaliteli monitörler alabilirsin.

Hocam bence sıfır alınmalı. Sarı site Param Güvende hizmeti vermiyor sonrasında yakınında bulmak zor. En basitinden arkada ne olup bittiğini de bilmiyorsun. Sen temiz almış olabilirsin ama başkasında denk gelmez o. Hele ki fatura garanti yoksa daha da bir sıkıntı. IBAN a para atılmaması gerektiğini söylememe gerek yoktur umarım. Genelde bende 2. el ürünlere göz atılması gerektiğini savunanlardanım ama mouse ve monitör için aynı şeyleri söyleyemem.

Bu arada hayırlı olsun. İnşallah sorun çıkarmaz. Güle güle kullanın :)

Son düzenleme:
Hocam bence sıfır alınmalı. Sarı site Param Güvende hizmeti vermiyor sonrasında yakınında bulmak zor. En basitinden arkada ne olup bittiğini de bilmiyorsun. Sen temiz almış olabilirsin ama başkasında denk gelmez o. Hele ki fatura garanti yoksa daha da bir sıkıntı. IBAN a para atılmaması gerektiğini söylememe gerek yoktur umarım. Genelde bende 2. el ürünlere göz atılması gerektiğini savunanlardanım ama mouse ve monitör için aynı şeyleri söyleyemem.
Ben de tam tersi düşünüyorum sistem bileşenlerinin mümkünse sıfırı alınmalı, fakat çevre birimlerin bu kadar üstüne düşmeye gerek yok, istediği kadar kullanılmış olsun herhangi bir performans sıkıntısı yaşanmıyor. Biraz da bütçe meselesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı