4 GB RAM (2.94 GB Kullanılabilir) sorunu

Kanberkanbay

Hectopat
2.94 kullanılabilir yazıyor. BIOS'ta Memory gibi bir seçenek falan yok güncelledim ama olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 83
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    1,5 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
acaba link falan atsanız baksam anakartımın modeli Gigabyte ga-vm900m rev 2
@nogayhan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

acaba link falan atsanız baksam anakartımın modeli Gigabyte ga-vm900m rev 2
@nogayhan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AMD uyumlu RAM alıp intel sisteme taktıysanız yani sisteminiz DDR2 ise düzeltemezsiniz. Benim yapmadığım işlem gezmediğim form sayfası kalmamıştı. RAM ler anakart seçmiyorsa MSConfig önyükleme ayarını deneyin bir ihtimal olur. Yapabileceğiniz bir diğer işlem BIOS güncellemek.

Buraya girip en altta BIOS tıkla. 2018 olanı indir sonrasını videodaki gibi yap. USB veya USB girişinde sorun yoksa olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı