4 GB RAM sistem için oyun önerisi

sistemim Windows 10
Ama ekran kartı olarak minimum AMD HD 6570 istemişler. Sizin kartın satılmış bir firma olan ATI'ye ait olması bi kenera arada iyi bir fark var.

1GB VRAM var.

Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum GTX 1080 Ti alacağım 2. el olarak. Sizce Valorant açar mı ayrıca RAM takviyeside yapacağım.
Bu sisteme 1080 Ti almayımı düşünüyorsunuz? Büyük ihtimalle 30FPS civarı filan alacaksınız çünkü işlemciniz çok düşük, yani besleyemez ekran kartını. Bu sisteme pek para yatırmanızı tavsiye etmiyorum, beş para etmez ayıptır söylemesi.

AM4'e yavaştan geçmeyi deneyin. 2.el şekilde ucuz yollu olarak 1080Ti parasına geçebilirsiniz yavaş yavaş. Ayrıca şuanki güç kaynağınız büyük ihtimalle maksimum 400W filan. 1080 Ti için 600W lazım.

Zula'nın sistem gereksinimi yüksek değil, Zula oynarken de sorun yaşamazsınız.

CS2 ile Valorant açmaz. Zula ile LoL sıkıntı olmaz tabii.

Şahsen hikayeli ve eski tarz oyunları oynamanızı öneririm. Bu tarz sistemlerde nostaljik deneyimler iyi gidiyorlar. Call of Duty 1 ve 2'ler gibi.
No One lives forever gibi.
Medal of Honor allied assult, Halo combat Evolved, wolfeinstein 2008 ile return to Castle gibi.

Tabii illa Online istiyorsanız.
TF2, Paladins o tarz olmasalarda iyi oyunlar.

Benim adamım ya bende Medal of Honor öneriyorum hocam bu sistemde Medal of Honor warchest açar (medal of Honor aliied assault ve genişleme paketleri içerir) Medal of Honor Pacific assaultda açar.

Benim adamım ya bende Medal of Honor öneriyorum hocam bu sistemde Medal of Honor warchest açar (medal of Honor aliied assault ve genişleme paketleri içerir) Medal of Honor Pacific assaultda açar.
Airborne oyununa kadar sıkıntı yok gibi duruyor.

Bence Airborne bile açar benim 2009tan kalma laptop açmıyordu bence bu açar.
Sonrası açmaz anlamında söyledim. Doğrusu Medal of Honor 2010'u ATI X1600 ile 640p de oynayabiliyordum.

Sonrası açmaz anlamında söyledim. Doğrusu medal of Honor 2010'u atı X1600 ile 640p de oynayabiliyordum.

Açsada dediğiniz gibi düşük çözünürlükte açar ama oda bir keyif vermez en iyisi eski oyunlarını oynamaktır zaten medal of Honor airbonedan sonra batırdı işleri Wolfenstein return to Castle oynanır Sniper Elite hatırladım Sniper Elite 1-2 kaldırır gibi duruyor.

Açsada dediğiniz gibi düşük çözünürlükte açar ama oda bir keyif vermez en iyisi eski oyunlarını oynamaktır zaten medal of Honor airbonedan sonra batırdı işleri Wolfenstein return to Castle oynanır Sniper Elite hatırladım Sniper Elite 1-2 kaldırır gibi duruyor.
Elite 2 kaldırmaz. Denemesin.
İlk oyunda güzeldir şahsen tekrar bir gün oynasam iyi olur. Son saatlerde bırakmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı