4 GB RAM vs 120GB SSD

Alacağın ekran kartı üst seviye ise muhtemelen çoğu oyunda 8GB ram yetmeyecektir. Ben senin yerinde olsam önceliği Ram'e verirdim, SSD'yi en son alırdım. Halihazırda HDD bulunuyor ise SSD'nin acelesi yoktur bence.

Alacağın ekran kartı üst seviye ise muhtemelen çoğu oyunda 8 GB RAM yetmeyecektir. Ben senin yerinde olsam önceliği RAM'e verirdim, SSD'yi en son alırdım. Halihazırda HDD bulunuyor ise SSD'nin acelesi yoktur bence.

1050 Ti ve i5 3470 ikilisi.
Alacağın ekran kartı üst seviye ise muhtemelen çoğu oyunda 8 GB RAM yetmeyecektir. Ben senin yerinde olsam önceliği RAM'e verirdim, SSD'yi en son alırdım. Halihazırda HDD bulunuyor ise SSD'nin acelesi yoktur bence.

Ama paralı oyunları almayı şu anlık düşünmüyorum ücretsiz oyunlar da pek sistem istemiyor. Ki Epic hesabımda GTA 5 var.

Ama paralı oyunları almayı şu anlık düşünmüyorum ücretsiz oyunlar da pek sistem istemiyor. Ki Epic hesabımda GTA 5 var.
Hocam 1050 Ti çok eskimedi mi? En iyisi GTX 1650 Super alın.

Hocam bence siz en iyisi yeni bir sistem toplama konusu açın. Bu iş böyle yürümez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı