Hocam 1. ay 1x8 ram al. 2. ay ekran kartı ile SSD al. Sonra eline para geçince bir 8 gb daha eklersin.500GB HDD var. Ama Windows 10'A geçmeyi düşünüyorum.
Hocam 1. ay 1x8 ram al. 2. ay ekran kartı ile SSD al. Sonra eline para geçince bir 8 gb daha eklersin.500GB HDD var. Ama Windows 10'A geçmeyi düşünüyorum.
Alacağın ekran kartı üst seviye ise muhtemelen çoğu oyunda 8 GB RAM yetmeyecektir. Ben senin yerinde olsam önceliği RAM'e verirdim, SSD'yi en son alırdım. Halihazırda HDD bulunuyor ise SSD'nin acelesi yoktur bence.
Alacağın ekran kartı üst seviye ise muhtemelen çoğu oyunda 8 GB RAM yetmeyecektir. Ben senin yerinde olsam önceliği RAM'e verirdim, SSD'yi en son alırdım. Halihazırda HDD bulunuyor ise SSD'nin acelesi yoktur bence.
Hocam 1050 Ti çok eskimedi mi? En iyisi GTX 1650 Super alın.1050 Ti ve i5 3470 ikilisi.
Ama paralı oyunları almayı şu anlık düşünmüyorum ücretsiz oyunlar da pek sistem istemiyor. Ki Epic hesabımda GTA 5 var.
Hocam bence siz en iyisi yeni bir sistem toplama konusu açın. Bu iş böyle yürümez.1050 Ti ve i5 3470 ikilisi.
Ama paralı oyunları almayı şu anlık düşünmüyorum ücretsiz oyunlar da pek sistem istemiyor. Ki Epic hesabımda GTA 5 var.
Hocam 1050 Ti çok eskimedi mi? En iyisi GTX 1650 Super alın.
Peki.Hocam bütçe kısıtlı cümlesi ve çok oyun oynamayacağım ifadesi ne anlatıyor? RDR 2 oynamayı planlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.