4 GB RAM Windows 8 için yeterli olur mu?

Biraz araştırmıştım ama Win 10'da 4 GB RAM yavaş kalıyormuş galiba oyun oynayan biri misiniz yoksa sadece günlük kullanım için mi 4 GB RAM yeterli.
Windows 10 için sınır 4 GB RAM'dir, günlük işler için yeterli olsa da oyunlar için yeterli olacağını sanmıyorum.

Pro daha fazla RAM kullanıyor, Single Language öneririm. Home sürümünü yükleyecektim fakat Home yok sanırım Windows 8.1'de, buradan indirdim ben.
Microsoft'un kendi sitesinde var Windows 8 ISO'su. Oradan indirebilirsiniz.

Evet doğru. Ekstra özellikler vardır ve genelde bizim gibi kullanıcılar için işe yaramaz. Windows 8.1 Home Single Language tavsiye ederim. En hafif sürümdür.

Sağ olun hocam.
Bir de bu biraz konu dışı gibi ama PC'de Witcher 3 yüklü ve New Game + olarak yeniden başladım Witcher 3 ve Steam'de ETS 2'nin Save dosyaları var Windows 8 kurarsam bu Save'ler silinir mi ya da kopyala yapıştır yaparak D diskine yapıştırsam yine kullanabilir miyim konu dışı biliyorum ama cevaplarsanız çok memnun olurum Witcher 3 Save dosyası bayağı önemli 1 yıldır oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı