4 GB RAM yanına 16 GB RAM takmak

Lenovo idepad 520-15IKB 80yl model laptop.

Kendi kitapçığında böyle yazıyor
Standard Memory • DDR4-2133 MHz, SO-DIMM × 1, on borad × 1 (Max 16 GB)

Hocam uyguna 3200 MHz SO-DIMM RAM alın bir tane 2133 MHz sıfır olarak az satılıyor ve güzel modeller az.
RAM çalışırken frekansı 2133'e otomatik düşecektir düşmezse BIOS'tan ayar yaparsınız kolay iş.

1 slota Max 16 GB gelebilir. 2 slot ise 32 GB bile yapabilirsiniz.

2 slot yokmuş hocam birisi gömülü RAM'lerden tek slot anladığım kadarı ile.

Hocam uyguna 3200 MHz RAM alın bir tane 2133 MHz sıfır olarak az satılıyor ve güzel modeller az.

RAM çalışırken frekansı 2133'e otomatik düşecektir.

Hocam o zaman o slota 16GB takılabilir diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim :).

1 slota Max 16GB gelebilir. 2 slot ise 32GB bile yapabilirsiniz.
O zaman 16gb alıp takayım 20gb umarım sorun çıkartmaz

Hocam uyguna 3200 MHz SO-DIMM RAM alın bir tane 2133 MHz sıfır olarak az satılıyor ve güzel modeller az.
RAM çalışırken frekansı 2133'e otomatik düşecektir düşmezse BIOS'tan ayar yaparsınız kolay iş.

aynen tek slot var 4gb gömülü

İşlemcinizin modelini internette aratarak örneğin Intel ise Intel'in sitesinde aratarak teknik özellikleri kısmından maximum kaç GB RAM desteklediğini öğrenebilirsiniz.

Frekansları ve CL değeri aynı ise sorun teşkil etmeyecektir ama öyle yüksek performans beklemeyin ve stabilite sorunları olabilir.

Ben gayet iyi performans aldım PUBG'da 15 FPS'dim simdi 90FPS'im 4 GB'nin yanına 16 GB aldım tavsiye ederim ama iyi araştırın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı