yunusekoca Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #1 Harici ekran kartı takılı ama yine de bütün RAM'i kullanmıyor. Neden?
Plebisvf Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #11 Taptic dedi: @Plebisvf Yazımda sorununuz var o zaman. Bu konuda "Bonkör" gibi tabirleri ya yanlış kullanıyorsunuzdur ya da ironi yapıyorsunuzdur. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Hocam bonkör dedim, nankör değil. Bonkör cömert, iyi yürekli demektir zaten Artı 0 Eksi
Taptic dedi: @Plebisvf Yazımda sorununuz var o zaman. Bu konuda "Bonkör" gibi tabirleri ya yanlış kullanıyorsunuzdur ya da ironi yapıyorsunuzdur. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Hocam bonkör dedim, nankör değil. Bonkör cömert, iyi yürekli demektir zaten
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 14 Kasım 2020 #12 Plebisvf dedi: Hocam bonkör dedim, nankör değil. Bonkör cömert, iyi yürekli demektir zaten Genişletmek için tıkla... Hocam! İyi geceler. Artı 0 Eksi
Plebisvf dedi: Hocam bonkör dedim, nankör değil. Bonkör cömert, iyi yürekli demektir zaten Genişletmek için tıkla... Hocam! İyi geceler.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.765 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #13 Zaten hiçbir zaman tamamını kullanmana izin vermez. Sistem bir kısmını kendisi kullanıyor. Bende de 16 GB RAM var, ancak 15.9 GB kullanılabilir. Artı 0 Eksi
Zaten hiçbir zaman tamamını kullanmana izin vermez. Sistem bir kısmını kendisi kullanıyor. Bende de 16 GB RAM var, ancak 15.9 GB kullanılabilir.
KS KS yunusekoca Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #14 Ajan_47 dedi: 1 - msconfig ayarlarıyla uğraştın mı? 2 - BIOS'un güncel mi? Genişletmek için tıkla... mscofnigi denedim daha çok düştü biosun güncel olup olmadıgını bılmıyorum nasıl öğrenebilirm? Artı 0 Eksi
Ajan_47 dedi: 1 - msconfig ayarlarıyla uğraştın mı? 2 - BIOS'un güncel mi? Genişletmek için tıkla... mscofnigi denedim daha çok düştü biosun güncel olup olmadıgını bılmıyorum nasıl öğrenebilirm?