4 GB RAM'e Hangi Windows Sürümü Kurulmalı?

Arkadaşlar 4 GB DDR3 1333MHz RAM var bilgisayarda, haliyle çok eski ve kötü bir sistem kullanıyorum, sistemimde SSD yok HDD var. Win 10 Pro işletim sistemini kullanıyorum, aşırı sık kasma ve donmalar oluyor, sizce Microsoft desteğini kesmiş olsa bile Win 7'e geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke bilgisayarınız ile igili daha detaylı bilgi verseydiniz.
32bit Windows 10 denediniz mi? Performans olarak 64bit'e göre daha iyidir. Eğer O da yeterli gelmediyse Windows 8.1'de, Windows 10'a göre daha iyi gelecektir. Bu aşamalardan sonra ancak Windows 7 düşünülebilir?

Arkadaşlar 4 GB DDR3 1333MHz RAM var bilgisayarda, haliyle çok eski ve kötü bir sistem kullanıyorum, sistemimde SSD yok HDD var. Win 10 Pro işletim sistemini kullanıyorum, aşırı sık kasma ve donmalar oluyor, sizce Microsoft desteğini kesmiş olsa bile Win 7'e geçmeli miyim?
Windows 8.1 Pro öneririm. Windows 7'den zaten destek kesildi. Şuan için Windows 8.1 Pro kesinlikle işinizi görecektir ve ilerki zaman için SSD alıp Windows 10'a rahatça geçiş yapabilirsiniz. Tabi düşünürseniz Linux'ta olabilir ama windows öneriyorum.
Keşke bilgisayarınız ile igili daha detaylı bilgi verseydiniz.
32bit Windows 10 denediniz mi? Performans olarak 64bit'e göre daha iyidir. Eğer O da yeterli gelmediyse Windows 8.1'de, Windows 10'a göre daha iyi gelecektir. Bu aşamalardan sonra ancak Windows 7 düşünülebilir?
Bu aşamadan sonra dünyada tek windows 7 kalmadı zaten. 😁 LİNUX, MAC, DOS'ta düşünülebilir.

O bilgisayarla oyun oynayamayacağınıza göre Linux Distroları öneririm. Linux mint mate kullanıyorum ben memnunum. Google'da Light Linux Distro diye aratırsanız çok alternatifle karşılaşabilirsiniz.

Windows 8.1 Pro öneririm. Windows 7'den zaten destek kesildi. Şuan için Windows 8.1 Pro kesinlikle işinizi görecektir ve ilerki zaman için SSD alıp Windows 10'a rahatça geçiş yapabilirsiniz. Tabi düşünürseniz Linux'ta olabilir ama windows öneriyorum.

Bu aşamadan sonra dünyada tek windows 7 kalmadı zaten. 😁 LİNUX, MAC, DOS'ta düşünülebilir.

:)
Elbette ama herkes Linux sürümlerini kullanamayabiliyor. Ben mecburiyetten ubuntuyu kullanmıştım. Lakin Windows'u çok arattı.

Kesinlikle hayır ne bir güncelleme alıyor ne de güveni ne olursa olsun Windows 10'da kalmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı