4 GB RAM'e sahip sisteme hangi Windows kurulmalı?

Ben düz Windows 8 öneriyorum. Kimse önermiyor forumda ama ben kullanıyor ve öneriyorum. 12 yıllık sistemimde yaptığım testlerde en iyi Windows 8, en kötü Windows 7 çıkmıştı. Eski kralın güncelleme olayından sonra sıkıntıları çıkmaya başladı sanırım :(

Ben düz Windows 8 öneriyorum. Kimse önermiyor forumda ama ben kullanıyor ve öneriyorum. 12 yıllık sistemimde yaptığım testlerde en iyi Windows 8, en kötü Windows 7 çıkmıştı. Eski kralın güncelleme olayından sonra sıkıntıları çıkmaya başladı sanırım :(

7'Nin kötü olduğunu savunsanız da 7'ye laf attırmam ama ben dediğiniz gibi 8 en iyilerinden birisi buluyorum Windows 10 en son sırada olmalı bence 8 > 7 benim için ilk 2 sıra ben bu ikisini denedim ve Windows 10'a göre 8 ve 7 en iyisi.

Oyun için değil dersler ve internette dolaşmak için kullanıyorum bilgisayarı.
1610098211084.png

Bilgisayar UEFI destekliyor. Temiz kurulum yapacağım fakat hangi işletim sistemi daha iyi olur?

4 GB RAM.
Intel Core i5-2410 2.30 GHz.
600GB HDD ST9500325AS 1 tane HDD var.
NVIDIA GT540M. (Çok lazım değil).
Intel HD Graphics 3000. (çok lazım değil).

Windows 8.1'mi Windows 10'mu iyi olur?
Windows 7 öneririm. Daha stabil ve daha hızlı. Ama oyun oynayacaksanız Windows 7 Service Pack 1.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı