4 GB RAM'li bilgisayara Windows önerisi

Arkadaşlar merhaba. 3-4 yıl önce BİM'den HP Notebook - 15-rb013nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği bu cihazı almıştım LoL, Knight Online, video falan açsın diye. Başlarda bir sıkıntı yoktu ama zaman ilerledikçe çok kasmaya başladı. Format atacağım ama hangi Windows'u kurmam gerektiğini bilemiyorum. Windows'un neredeyse hiçbir özelliğini kullanmıyorum en basit haliyle kurabileceğim sürüm hangisidir?
Windows 10 Home kurun bence.

Dostum yazılım ile 2dk da lisansla sıkıntı olmaz ya da key al güvenilir bir siteden kullan. Eski sürümler ile uğraşma Windows 8.1 kur diyen arkadaşların ipiyle kuyuya inme. O cevaptan sonra bu işlerden ne kadar anladıkları da belli zaten :) Windows 8.1 mi eski yoksa 1607 sürümümü eski önce onu öğrensinler. Sen dediğimi yap sakın format atıp başka sürüm kurma. Senin sisteme gidecek en iyi Windows o şu an da. Google'dan iki dk araştır bulursun.

En iyisi Windows 7 Pro 64 Bit :) güvenlik desteği kesilsede benim can sistemim

Tiny 10 da kurabilirsiniz Windows 10 Lite gibi bir şey

Yok hocam sevemedim vallahi içime sinmedi önce 8.1 deneyeceğim beğenmessem Windows 10 Home kurup ağlayarak kullanmaya devam edeceğim...

Dostum bir key için sürekli format mı atacaksın? 8.1'e dönersen kanser olursun diyeyim sana. Mağaza çalışmıyor gibi bir şey. Güncel hiçbir şey yok. Güzel hoş sistem ama senin sistemin 1607'de daha güzel çalışır. Yine de sen bilirsin. Bu arada 8.1 kurarsan yine key ile uğraşacaksın haberin olsun. Aynı kapıya çıkıyor yani.

En iyisi Windows 7 Pro 64 Bit :) güvenlik desteği kesilsede benim can sistemim.

Tiny 10 da kurabilirsiniz Windows 10 Lite gibi bir şey.

Saçma sapan sistemlere gerek yok bence. Kurmayın sizde. NTLite programını öğrenin 1 saatinizi almaz bu arada. Kendi sistemlerinizi kendiniz editleyip kullanın. Bende öyle yapıyorum mesela. Hatta birazdan içinden Defender'ı falan sildiğim kendime özel LTSC 2021 ISO'su hazırladım onunla format atacağım.

Dostum bir key için sürekli format mı atacaksın? 8.1'e dönersen kanser olursun diyeyim sana. Mağaza çalışmıyor gibi bir şey. Güncel hiçbir şey yok. Güzel hoş sistem ama senin sistemin 1607'de daha güzel çalışır. Yine de sen bilirsin. Bu arada 8.1 kurarsan yine key ile uğraşacaksın haberin olsun. Aynı kapıya çıkıyor yani.

Saçma sapan sistemlere gerek yok bence. Kurmayın sizde. NTLite programını öğrenin 1 saatinizi almaz bu arada. Kendi sistemlerinizi kendiniz editleyip kullanın. Bende öyle yapıyorum mesela. Hatta birazdan içinden Defender'ı falan sildiğim kendime özel LTSC 2021 ISO'su hazırladım onunla format atacağım.

O işlere kafa yormuyorum tiny 10 1 GB RAM'lı PC'de uçuyor resmen ama herkesin kendi fikri ne yapalım:

Siz bilirsiniz ama sonradan alışveriş falan yaparken hesaplarına girilip para çekilirse ya da oyun hesabınız çalınırsa gelen pişmanlık hissi olmasın :)

Bilgisayarda pek oyun oynamıyorum efendim :) zaten bir PC'yi foruma girmek YT'de dolaşmak ve ara sıra TL legacyden Minecraft giriyorum o kadar :D

Laptopda gömülü key var windows 10 home dan başkasını aktive etmiyor. Mecburen windows 10 kurdum debloat vs yaptım şuanlık idare ediyor..

Dostum yazılım ile 2dk da lisansla sıkıntı olmaz ya da key al güvenilir bir siteden kullan. Eski sürümler ile uğraşma Windows 8.1 kur diyen arkadaşların ipiyle kuyuya inme. O cevaptan sonra bu işlerden ne kadar anladıkları da belli zaten :) Windows 8.1 mi eski yoksa 1607 sürümümü eski önce onu öğrensinler. Sen dediğimi yap sakın format atıp başka sürüm kurma. Senin sisteme gidecek en iyi Windows o şu an da. Google'dan iki dk araştır bulursun.
Hocam yazılımla 2dkda oluyor diyorsunuz ama yardımcı olmuyorsunuz. Herşeyi denedim kmspico hariç hata veriyor aktifleşmiyor gömülü key var anakartta sadece onu görüyor

Laptopda gömülü key var windows 10 home dan başkasını aktive etmiyor. Mecburen windows 10 kurdum debloat vs yaptım şuanlık idare ediyor..

Hocam yazılımla 2dkda oluyor diyorsunuz ama yardımcı olmuyorsunuz. Herşeyi denedim kmspico hariç hata veriyor aktifleşmiyor gömülü key var anakartta sadece onu görüyor
Hocam son kez diyorum dinlemek size kalmış kmspico kullanmayın pişman olursunuz. Zararlı bir yazılım.

Hocam son kez diyorum dinlemek size kalmış KMSpico kullanmayın pişman olursunuz. Zararlı bir yazılım.

Bu kadar da abartmayın be dostum. Senelerdir insanların kullandığı şeyler bunlar. Bu zamana kadar sorun yaşayan da görmedim.

@nymp94

Dostum Windows 10 LTSC kurulu ise hala PowerShell'i yönetici olarak çalıştır altta ki kodu yapıştır karşına bir CMD ekranı gelecek oradan 1.seçenek olan HWID'i seç lisanslıyor otomatik olarak.

İrm https://massgrave.dev/get | iex.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı