OnlyX
Hectopat
Efsane falan degil bir kez SSD kullansaniz anlarsiniz sizde. HDD Windows 10 zamaninda kullandigim icin soyluyorum.
Hocam çok bir fark yok rahat rahat kullanılıyor.
Efsane falan degil bir kez SSD kullansaniz anlarsiniz sizde. HDD Windows 10 zamaninda kullandigim icin soyluyorum.
Ben SSD efsane demedim. "Windows 10 kullanmak için SSD takmanız lazım." cümlesine efsane dedim.Efsane falan degil bir kez SSD kullansaniz anlarsiniz sizde. HDD W10 zamaninda kullandigim icin soyluyorum.
Hocam çok bir fark yok rahat rahat kullanılıyor.
Ben SSD efsane demedim. "Windows 10 kullanmak için SSD takmanız lazım." cümlesine efsane dedim.
Benim demek istediğim SSD almanız şart diye bir şey yok. HDD ile de Windows 10 kullanabilirsiniz.Açılma/yüklenme sürelerini görünce HDD kullanasım gelmiyor. Bir kez SSD kullansanız daha HDD'e yanaşmayacaksınız zaten.
Benim demek istediğim SSD almanız şart diye bir şey yok. HDD ile de Windows 10 kullanabilirsiniz.
Katılıyorum hocam.EVet hocam haklısınız. Zaten anlamıyorum 1-2 yıl önce SSD yoktu kimse de şimdi herkes SSD geçince SSD'siz çalışmaza dönmeye başladı yavaş yavaş. Zaten forumlar da anlamadığım şekilde eski parçalara nefret var. GT 710 sistemime çöp deyip deyip durdular ben çözüm istedim. Çöpse de çöp işimi görüyor. Çoğu oyunu düşük de olsa kasmadan oynatıyor. Hayır çözüm vermek yerine çöp deyip duruyorlar anlayamadım gitti.
Açılma/yüklenme sürelerini görünce HDD kullanasım gelmiyor. Bir kez SSD kullansanız daha HDD'e yanaşmayacaksınız zaten.
Aynı kaderi paylaşıyoruz.Hocam öylesin öyle. Tabii ben küçüklükten beri eski sistem kullanıyorum bana nasip olmadı iyi bir sistem. O yüzden daha SSD'li sistemim olmadı.
Aynı kaderi paylaşıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.