4 GB RAM'li sistem GTA 5 oynatır mı?

Arkadaşlar elbette oynatır, oynatmaz diye bir şey yok. Fakat online kısmına hiç girmeyin, online tarafı bol bol kasar, oynanmaz. GPU zayıf fakat 720P de 25-30fps oynatır diye düşünüyorum. Yani denemekten zarar gelmez.
Zaten orijinal yüklemeye eğim online oynamam hikaye modu ofisine oynarım
Oynatır bizzat denedim çalışıyor düşük ayarlarda 30-35 fps oynarsın.
Teşekkür ederim
Windows 2GB ram yiyor zaten ve bir bilgisayarın iyiliği veya kötülüğü sadece Ram' göre değil.
Oyun oynarken Windows otomatik düşürüyor yoksa 4 GB ram isteyen oyunları nasıl oynıyım
Arkadaşlar elbette oynatır, oynatmaz diye bir şey yok. Fakat online kısmına hiç girmeyin, online tarafı bol bol kasar, oynanmaz. GPU zayıf fakat 720P de 25-30fps oynatır diye düşünüyorum. Yani denemekten zarar gelmez.
Online oynamayacağım bana replik değil de normal sürüm için link verebilir misin

Son düzenleme:
4 GB RAM'li sistemimde GTA 5'i rahat oynamıştım. Daha düşük değerlerle de oynayanlar var. Yanlış bilgi.

Sistem gereksinimlerinde en az 4 GB istediği yazıyor zaten.

Minimim sistem gereksinimleri bize diyor ki.
30 FPS civarı anlık donmlarda olsa oynarsın diyor yani sorunsuz Full akıcı oynayacağın anlamına gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı