4 GB RAM'li sistem için en performanslı Windows 10 sürümü nedir?

Hangi sürüm için? 20H2 mi 21H2 mi?

21H2 daha performanslı imiş bu arada. Hem yaklaşık 400 MB daha az RAM tüketiyor, hem de yaklaşık 10 FPS daha fazla veriyor adını bilmediğim at sürdüğümüz bir oyunda.

Benim 4 GB RAM'im var 21H2 indirsem sorun olmaz değil mi 21h2'nin şifresini soruyorum.
Hangi sürüm için? 20H2 mi 21H2 mi?

21H2 daha performanslı imiş bu arada. Hem yaklaşık 400 MB daha az RAM tüketiyor, hem de yaklaşık 10 FPS daha fazla veriyor adını bilmediğim at sürdüğümüz bir oyunda.

Attığınız linkteki versiyon 21H1 ben yanlış söyledim 21H2 diye 21H1'in şifresi lazım sizde ismi yanlış yazdınız galiba attığınız linkte 21H1 var. @avkila.tech

Son düzenleme:
Benim 4 GB RAM'im var 21H2 indirsem sorun olmaz değil mi 21h2'nin şifresini soruyorum.

Attığınız linkteki versiyon 21H1 ben yanlış söyledim 21H2 diye 21H1'in şifresi lazım sizde ismi yanlış yazdınız galiba attığınız linkte 21H1 var. @avkila.tech

21H1'in linki bu. Siz 21H2 mi istiyorsunuz?

(Uykusuzum. O yüzden anlamakta zorlanabilirim.)
Yeni fark ettim. 21H2 sürümü ghost spectre'ye dahil değil. 20H2 ve 21H2 var.

1909 da vardı galiba yanlış hatırlamıyor isem. Bakmam lazım.

Evet ben 21H1 istiyorum yardımınız için teşekkürler 21H2 ile çok farkı var mı ona göre belki 21H2 indiririm.

Yeni fark ettim. 21H2 sürümü ghost Spectre'ye dahil değil. 20H2 ve 21H2 var.

Bir de bu 32 Bit galiba bana 64 Bit lazım rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın.

Yeni fark ettim. 21H2 sürümü ghost Spectre'ye dahil değil. 20H2 ve 21H2 var.

Fark etmez 21H2 de olur 20H2 de 21H2 olursa daha iyi olur.

Yeni fark ettim. 21H2 sürümü ghost spectre'ye dahil değil. 20H2 ve 21H2 var.

ben bu linkten indiriyorum doğru değil mi 20h2 bu galiba. @avkila.tech

Son düzenleme:
Evet ben 21H1 istiyorum yardımınız için teşekkürler 21H2 ile çok farkı var mı ona göre belki 21H2 indiririm.

Bir de bu 32 Bit galiba bana 64 Bit lazım rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın.

Fark etmez 21H2 de olur 20H2 de 21H2 olursa daha iyi olur.

ben bu linkten indiriyorum doğru değil mi 20h2 bu galiba. @avkila.tech

Hocam bu x64 olması lazım. 20H2'mi 21H2'mi anlaşılmıyor dosya isminden. Kendiniz kurduktan sonra winver yazıp o şekil bakmanız lazım.

Kurulumda fotoğraf atmayı unutmayın bana.

Sizin attıklarınız normal home ve pro galiba.

Hocam bu X64 olması lazım. 20H2'mi 21H2'mi anlaşılmıyor dosya isminden. Kendiniz kurduktan sonra winver yazıp o şekil bakmanız lazım.

Kurulumda fotoğraf atmayı unutmayın bana.

Sizin attıklarınız normal Home ve Pro galiba.

Sizin atığınız Home diyor doğru değil mi bu düz Home değil. Bir de şey soracağım winver nedir format attıktan sonramı yapmam lazım.

Sizin atığınız Home diyor doğru değil mi bu düz Home değil. Bir de şey soracağım winver nedir format attıktan sonramı yapmam lazım.
Benim attığım Windows 10 home modifiyeli ISO su. Oyun odaklı bir ISO

Winver işletim sisteminin sürümünü gösterir. Benimki bu şekilde :
1654957131366.png

Arkadaşlar ne yaptınız? Ghost Spectre güvenli değil ki...

Arkadaşlar ne yaptınız? Ghost Spectre güvenli değil ki...
1 Senedir kullanan arkadaşım var herhangi bir sorun yaşamadığını dile getiriyor. Neden güvenli olmasın?

Tek seferliğine kurulum yaptığım zaman Malwarebytes ile tarattığım zaman bir şey bulmamıştı. (Rootkit falan bütün herşey aktifti yaklaşık 1-2 saat sürdü tarama)
Bu sizin attığınız diğerleriyle aynımı RAM kullanım olarak benim PC eski zaten 4 GB RAM var.

Tam olarak olmasa bile en kötü 200 MB falan daha fazla olur. Memreduct ile daha da düşürebilirsiniz sorun olmaz.

Ben en iyisi gidip bir sanal makineye kurayım şunu. Yoksa gerçekten bir kaos çıkacak.

İlk başta orjinal windows 10 kurup sonrasında da bizim modifiyeli arkadaşı kuracağım. Ekran görüntülerini atarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı