En performanslı Windows 10 sürümü nedir?

Dostlar ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Windows 10 Home 1511 sürümünü indirdim cidden çok hızlı, işlemci kullanımım da düştü takılmalar da gitti. Herkese teşekkürler Konu kapanabilir.
Önemli Dipnot:
Moderatörler de maşallahı şimdi hakkını yemeyelim,
ceza almak için yalvaranlara ceza vermezler, sorunumuza çözüm bulmak için uğraşanlara ceza verirler, tebrik ediyorum.👏

Arkadaşlar sistemim düşük olduğu için istediğim hızı ve performansı yakalayamıyorum.
Sistemimde ara sıra takılmalar yaşanıyor.
PUBG Mobile, Zula, CS:GO, GTA 5, Call of Duty, Far Cry3..
Su anki sürümüm: Windows 10 Home 1909.
Siz hangi sürümü önerirsiniz dostlar?

Sistem özelliklerim:
Ekran kartı: R7 240 2 GB.
İşlemci: i5 2500 3.30 GHz.
Anakart: H61 H2 mv.
RAM: 8 GB.
HDD: 500 GB 7200 RPM.

Bana sorarsan Windows 10 Pro for Workstations indir. Bu linkten nasıl kurulacağı gözüküyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlığa bakma, sadece nasıl kurulduğuna ba. K bir de Windows 10 sürümünün en güçlü işletim sistemi bu. Benim işletim sistemim Windows 10 Pro'ydu. Ben Windows 10 Pro for Workstations yaptım. Dosyalama konusunda, hızlı açılmasında, oyunlarda çok başarılı. Minecraft'ta en fazla 90 FPS alırken 127'ye kadar çıktı. Zaten bu Windows sürümü server işletim sistemiyle Pro işletim sisteminin birleşmesi. İnternette ararsan daha detaylı bilgi öğrenebilirsin. Sana attığım linkten videoda Windows 10 Pro'yu seçiyorlardı, sen Windows 10 Pro for Workstations seçeceksin
Arkadaşlar sistemim düşük olduğu için istediğim hızı ve performansı yakalayamıyorum.

Sistem özelliklerim:
bana sorarsan windows 10 pro for workstations indir bu linkten nasıl kurulcağı gözüküyor :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
başlığa bakma sadece nasıl kurulduğuna bak bide windows 10 sürümünün en güçlü işletim sistemi bu. benim işletim sistemim windows 10 pro du ben windows 10 pro for workstations yaptım dosyalama konusunda, hızlı açılmasında, oyunlarda çok başarılı. Minecraft'ta en fazla 90 fps alırken 127 ye kadar çıktı zaten bu windows sürümü server işletim sistemiyle Pro işletim sisteminin birleşmesi internette ararsan daha detaylı bilgi öğrenebilirsin sana attığım linkten videoda windows 10 proyu seçiyorlardı sen windows 10 pro for workstations seçeceksin

Son düzenleme:

Sistem özelliklerim:

HDD ile Windows 10 kullanma. İlla Windows diyorsan 8.1 önerimdir.
Dostlar ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Windows 10 Home 1511 sürümünü indirdim cidden çok hızlı, işlemci kullanımım da düştü takılmalar da gitti. Herkese teşekkürler konu kapanabilir.
Önemli dipnot:
Moderatörler de maşallahı şimdi hakkını yemeyelim,
Ceza almak için yalvaranlara ceza vermezler, sorunumuza çözüm bulmak için uğraşanlara ceza verirler, tebrik ediyorum.👏

Hocam eski sürümler güvenli sayılmaz.

Sistem özelliklerim:
knkm bu pc ye 8.1 gerek yok. sana şunu söliyim, hdd var diye 8.1 diyolar, ama windows 10 da 1809 adan önce, hdd lere uygun yani kasmaz. müq performans verir. ama ben amacım sadece oyun diyosan ve güncel olsun diyosan 1703 veya 1607 de olur .ama sadece oyun oynicam diyosan 1511. ama en günceli olsun oyuna pek gerek yok, diyosan 21h2 kullan. yani ama yazdığın dan anladığım. oyun için istiyosun performans sadece istiyosun sana 1511 tavsiye ederim .

Windows 10 Enterprise 2015 LTSB diyorum, fakat yeni donanımlar ile sıkıntı çıkarabiliyor. Yapı numarası 1507.

Windows 10 Enterprise 2015 LTSB diyorum, fakat yeni donanımlar ile sıkıntı çıkarabiliyor. Yapı numarası 1507.
bende neden peki ben kurduğumda onu 32 bit ve 8.1 7 ye göre fps azdı ? hani fazla olmalıydı .
bide konu değiştiriyom ama yeni konum bakarmısın cevap vermiyolar . :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı