4 GB RAM'li Sisteme Windows Önerisi

• Konuyu başlatan Adsız 1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 124
  • Görüntüleme 19.048

Hangi sistem uygun ?

• Oy verenlerin toplamı
    157
Ankette hangi sisteme oy verdin ?
Windows 7.
Sen bakma o ankete forumun %70 bölümü Windows 10 ile kafayı yemiş. Bilgisayar patlasa Windows 10 yükle derler.
Sen yükle Windows 7 Starter yada Home Basic kullan. Ben 2 GB RAM ile orta-düşük arası oyunlar oynuyordum vakti zamanında.

Windows 7.
Sen bakma o ankete forumun %70 bölümü Windows 10 ile kafayı yemiş. Bilgisayar patlasa Windows 10 yükle derler.
Sen yükle Windows 7 Starter yada Home Basic kullan. Ben 2 GB RAM ile orta-düşük arası oyunlar oynuyordum vakti zamanında.
Ben Windows XP'ye oy vermiştim ve sistem gereksinimi düşük olduğu için düşündüm. Ancak hiçbir kimse Windows XP'ye oy vermedi.

Saçmalamayın XP falan kullanmayın. 7'nin de altına düşmeyin. Kimsenin oy vermemesi normal, yıllar önce gömülüp cenaze namazı kılınmış bir sistem.
Bak hocam eğer bende para bol sistemdeki RAM miktarını 16 yaparım yanına krallar gibi SSD takarım diyorsan 10 kullanabilirsin, böyle bir kombinasyonda 10 çok iyi çalışır. Zaten 10 çok süper diyenlerin sistemleri aşağı yukarı böyle. Eğer 4 GB'ın üstüne çıkamam SSD de alamam diyorsan 7 kullanmanda bir sakınca yok.

Saçmalamayın XP falan kullanmayın. 7'nin de altına düşmeyin. Kimsenin oy vermemesi normal, yıllar önce gömülüp cenaze namazı kılınmış bir sistem.
Bak hocam eğer bende para bol sistemdeki RAM miktarını 16 yaparım yanına krallar gibi SSD takarım diyorsan 10 kullanabilirsin, böyle bir kombinasyonda 10 çok iyi çalışır. Eğer 4 GB'ın üstüne çıkamam SSD de alamam diyorsan 7 kullanmanda bir sakınca yok.
Windows 8 olur mu, Windows 7 yerine ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı