4 GB RX580 alınır mı?

ahmet enis

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Başlıktada belirttiğim gibi RX580 4 GB alınır mı? Bütçem 750TL ve bu bütçeyle mining yapılmamış RX570 4 GB bulabildim fakat bu alınır mı? Yoksa biraz daha bekleyip üstüne 100/150 vererek 8 GB mı alayım?
Arada çok fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktada belirttiğim gibi RX580 4 GB alınır mı? Bütçem 750TL ve bu bütçeyle mining yapılmamış RX570 4 GB bulabildim fakat bu alınır mı? Yoksa biraz daha bekleyip üstüne 100/150 vererek 8 GB mı alayım?
Arada çok fark olur mu?
Hangi oyunları oynadığında veya oynayacağına bağlı. Bende RX580 var. Oyun söylemen yeterli.

Mining yapılmış almayacağom vazgeçtim zaten. Mining yapılmamış 2.el 4gb rx580 nitro almaya karar verdim 700tl'ye anlaştık.

700 ₺ çok ikinci el için. Vatan bilgisayar %18 indirimin de 800₺'den sattı sıfır RX 570'leri millet kapış kapış aldı. Şuan söylediğin kartın sıfırı 1.000₺ bana sorarsan aradaki 300₺ için paranı riske atma derim. Miningsiz derler mining yapılmış anası ağlamış kartları satarlar. Böyle insanlar çok. Özellikle RX serisi kartlar mining'de kullanıldığı için hiç ikinci el işine girme bile. Piyasadaki ikinci el RX kartların %90'ı hep mining yapılmış ve modlanmış bioslu kartlar. İmkanın varsa 200-300 ₺ daha ekle sıfır al derim. Şakaya gelmez. 2 gün sonra elinde patlarsa o kart paranı da çöpe atmış olursun. Mesela bu forumda bir arkadaşa da modlanmış bios kurulmuş RX 570 satmışlar adamlar mining yapmışlar bildiğin ama söylememişler arkadaşa.

Bu arada konu sahibi arkadaşım; RX 580 4GB alınır. O kartla her türlü oyunu oynadım. Neredeyse hiçbirinde sorun yoktu. BF5 gibi ultrada 5.5-6GB VRAM kullanan oyunlarda arada bir donma oluyordu onun dışında sorun yoktu. Bütçe düşükse tavsiye ederim.

Evet 2020 ylına girdik artık..

Güzel bir ekran kartıdır fakat yeni nesil oyunlarda düşük fps alırsın (40-80)
oyun yerine 1660S veya rx590 alabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı