4 günde 5 kg vermek zararlı mı?

Ve aç geziyorum
Yaklaşık 5 yıllık spor geçmişimde bundan daha kötü bir cümle duymadım, duymayacağım.

İnsan aç gezerek kilo vermez. Aç gezerek kendini öldürür. Kilo vermenin basit matematiği şudur;

Günlük 3000 kalori alman gerekiyorsa ve sen 3000 kaloriyi tamı tamına alıyorundur ancak sporda 400 kalori yakmışsındır bu yaktığınla beraber günlük 2600 kalori almış olursun. Senin alman gereken 3000'di. O aradaki 400 kalorilik fark beslenmene göre yağdan veya kastan eksilir. Buna da kilo verme diyoruz. Eğer proteini alıyorsan kastan kayıp çok yaşamazsın.

Aç gezmen mevzu değil. Mevzu senin alıp verdiğin kaloriye bakar.

Ayrıca üstte de denildiği gibi bitkin hale düşersin, derin sarkar. Kısaca seni öldürmeden bitirir. Keyfin olmaz gücün olmaz. Kendi oturduğun dalı kesmekle aynı şeye tekabül eder. Ha oturduğun dalı kesmişsin ha kendi yaşadığın vücuda zarar vermişsin.

Hocam 2 saat yemek yemedim sadece yatıyorum 400 gr daha vermişim normal mi?
Aç kalmış halin gerçek kilon değil. Önce 1 hafta adamakıllı yemeğini ye. Ondan sonra bir akşam yemeği ile akşam uyu ve sabah kalkıp lavaboya git sonrasında boşaltım yaptıktan sonra tartıya çık. Sadece külot ile çık tartıya üstünde kıyafet dahil ekstra ağırlık olmasın. Gerçek kilonu öyle bulursun. Ayrıca aç kalarak aldığın veya verdiğin hiç bir kilo bana normal gelmiyor. Ben mi yanlışım bilmiyorum ama kendi bildiğim doğrularla yoluma bakıyorum.

4 gündür diyetteyim 5 kg verdim sağlık açısından sorun olur mu?
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta.
Ara: - elma/muz
Akşam yemeği: Olan yemekten çok az.
Ve aç geziyorum, egzersiz uygulaması kullanıyorum.
Zararlı mıdır? 3.5 lt su içiyorum.

Yapmayın bu diyeti elektrolik dengeniz alt üst olmuştur herhalde biraz tuz veya limon yiyin ve kalorinizi 2500 ise ihtiyacınız 2300 olarak belirleyecek şekilde beslenin vitaminler ve mineralleride unutmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı