4 katlı eve internet dağıtımı nasıl olmalı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10700F 3070TI Macbook air m3 15.6 inc g6 oled 360 hz lg oled77c46la 77 inc ps5 cd edition iphone 15 pro max
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben 1 ay kala 4 katlı (450 M.2) eve taşınacağım. Modemi odama yani 3.kata koymayı planlıyorum. İnternetin eve dağılımı nasıl olmalı? TP-Link deco M4 aldım işe yaramadı. Evde sauna falan var saunadayken de internete ihtiyacım olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben 1 ay kala 4 katlı (450 M.2) eve taşınacağım. Modemi odama yani 3.kata koymayı planlıyorum. İnternetin eve dağılımı nasıl olmalı? TP-Link deco M4 aldım işe yaramadı. Evde sauna falan var saunadayken de internete ihtiyacım olacak.

Deco M4'ler neden işinize yaramadı? Ne gibi problemler karşılaştınız. Deco S7 kullanıyoruz yazlıkta 2 kat+ bahçe hiçbir problem yaşamıyoruz internet dağıtımında.

Başka katta lag sıkıntı etmeyeceksen interneti elektrik üzerinden yayabilirsin diğer katlara.

Deco M4'ler neden işinize yaramadı? Ne gibi problemler karşılaştınız. Deco S7 kullanıyoruz yazlıkta 2 kat+ bahçe hiçbir problem yaşamıyoruz internet dağıtımında.
evimdeki internet 1000 mbps olmasına rağmen yanında olsam bile 90 mbps veriyordu. 2. katta 15 mbps 3.katta 5 mbps veriyordu o yüzden olmadı

Başka katta lag sıkıntı etmeyeceksen interneti elektrik üzerinden yayabilirsin diğer katlara.
odamda lag olmasın yeter o dediğini nasıl yapabilirim yol gösterebilir misin

Keenetic ile mesh sistem yapın, routerları birbirine kabloyla bağlayın.
keentic işe yarayacaksa alırım tp link decodan iyiyse

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı