4. kez mezuna kalmak mantıklı mı?

O durumun farkındayım. Onun için kazansam okurkenki yol haritam hazır :) ama işte kazanmıyoruz sorun orada.

Yok be ilk kez öğrenmek asıl zorlu süreç maksimum 2 seneye tıp kazanırım büyük ihtimalle. Ama sonundada kafayı kırarım orasıda ayrı mesele.

Yok be ilk kez öğrenmek asıl zorlu süreç maksimum 2 seneye tıp kazanırım büyük ihtimalle. Ama sonundada kafayı kırarım orasıda ayrı mesele.

Helal olsun. Darısj benim başıma.
Usta yanlis anlama. Nesnel olayım. Yavaş ilerliyorsun ve baya yavas. Ama şunuda unutma yinede ilerliyorsun. Seni durdurabilirler. Yani matematik olmadan veterinerlik olmaz fizik olmadan kimya olmadan olmaz. Tyt matematik en az 25 ayni sekilde ayt 20 olması gerek. Bunu bir yılda basarabilirim diyorsan git. Şahsen 2 yıllığı 4 yıllığa çevirebilecek dgs ye başvur. Evet çok az kişi var ama diger seceneğin bu

Konu sahibine başlığa göre yanıt verecek olursam şöyle söylemeliyim; eğer babadan kalma mal mülkün yoksa ve elin iş tutmuyorsa, aynı zamanda hayallerin de akademik başarıya bağlıysa kalmalısın. Tabii psikolojik durumunu ve ailenin seni ne kadar baskıladığını bilmiyorum, bunun için bir psikolojik danışmanlık alabilirsin bunun bir ayıbı ve yanlışı olmaz sorun sorundur.

1 seneni daha heba etmelisin ki kalan 50 seneyi bir oh çekerek yaşayasın.

Bence bir noktadan sonra ne yaparsan yap, sana yarar/zarar vereceğinin farkına vararak yap; aile falan şurada kalıyor.

2004'lüyüm. Birkaç gün önce tercihler kapandı ve 4. mezuna kalmış bulunuyorum şu an. YKS'de (sayısal) sırasıyla 160-90-66-57k yaptım. Lise hayatımı boşa harcadığım, kalem bile elime almadığım için ilk 2 sene onu düzeltmeye çalıştım. Bu sene 57k gelmesini hiç beklemiyordum, çünkü sene içi netlerim ortalama 100 TYT, 60 AYT idi, ama sınavda bir şekilde batırdım; sanki batırma lüksüm varmış gibi. Her neyse. Hedefim ODTÜ Makineydi, ama artık saplantıya dönüştü; bu sene kazanmam lazım. İşin kötü yanı, kazanırsam üniversiteye 22 yaşında başlayacağım ve annem herkesin bana babaanne gibi bakacağını söylüyor. Hayata geç kalmışım, kadın olduğum için yaşlı olmam iyice göze batarmış. Ama şöyle ki, bu saatten sonra yapabileceğim bir şey yok. Zaten hiç aşk meşk işleriyle ilgilenmedim; sevilebilir, çekilebilir, makul veya evlenilecek biri olduğumu zannetmiyorum. O yüzden bari ODTÜ Makinem olsun. Zaten son iki senedir gerçekten eşek gibi çalışmaya başlamıştım. Umarım gerçekten babaanne değilimdir. Ne diyeyim, yapacağım bir şey yok.

Bence bir noktadan sonra ne yaparsan yap, sana yarar/zarar vereceğinin farkına vararak yap; aile falan şurada kalıyor.

2004'lüyüm. Birkaç gün önce tercihler kapandı ve 4. mezuna kalmış bulunuyorum şu an. YKS'de (sayısal) sırasıyla 160-90-66-57k yaptım. Lise hayatımı boşa harcadığım, kalem bile elime almadığım için ilk 2 sene onu düzeltmeye çalıştım. Bu sene 57k gelmesini hiç beklemiyordum, çünkü sene içi netlerim ortalama 100 TYT, 60 AYT idi, ama sınavda bir şekilde batırdım; sanki batırma lüksüm varmış gibi. Her neyse. Hedefim ODTÜ makineydi, ama artık saplantıya dönüştü; bu sene kazanmam lazım. İşin kötü yanı, kazanırsam üniversiteye 22 yaşında başlayacağım ve annem herkesin bana babaanne gibi bakacağını söylüyor. Hayata geç kalmışım, kadın olduğum için yaşlı olmam iyice göze batarmış. Ama şöyle ki, bu saatten sonra yapabileceğim bir şey yok. Zaten hiç aşk meşk işleriyle ilgilenmedim; sevilebilir, çekilebilir, makul veya evlenilecek biri olduğumu zannetmiyorum. O yüzden bari ODTÜ makinem olsun. Zaten son iki senedir gerçekten eşek gibi çalışmaya başlamıştım. Umarım gerçekten babaanne değilimdir. Ne diyeyim, yapacağım bir şey yok.

Pekte farkımız yokmuş 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı