- Makaleler
- 1
Hocam fikirlerinize saygı duyuyorum ama illa bunu yap diye dayatmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum.Hocam nasıl biliyorsanız öyle yapın seçim sizin.
Ben daha bir şey demiyorum.
Hocam fikirlerinize saygı duyuyorum ama illa bunu yap diye dayatmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum.Hocam nasıl biliyorsanız öyle yapın seçim sizin.
Ben daha bir şey demiyorum.
Arkadaşlar bir daha sınava gireceğim. Benim kararım kesindir. Lütfen bana tavsiye vermeyin. Seneye 6 ay boyunca yoklama kaçağı kalacağım.
Ben zaten tecil ettirmiştim ama tecil hakkım bitti. Tekrar nasıl tecil edebilirim?Hocam tecil edebiliyorsunuz benim tecilim 2027'ye kadar mesela 3.kere girdim bu sene sınava.
Yeniden hazırlanacağım.Aradan bayağı süre geçti, ne yaptın? Durumlar nasıl?
Hocam şu aralar biraz motivasyonum düşük ama ilerliyorum bir şekilde. Programda geri kaldım yetişmem lazım. Gerekirse günlük 8-9 saat çalışıp açığı kapatmam lazım.Hayır, yeniden hazırlandığını biliyorum. 27 Haziran'da da ders çalışmaya başlayacaktın eğitim koçunla beraber. Aradan yaklaşık 1 ay geçti, durumlar nasıl diye onun için sormuştum.
Yeniden hazırlanacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.