4. kez sınava girmek mantıklı mı?

Yapamayacağını kabullenemiyor buraya başlık açmış yaparsın geç değil dememizi bekliyor realistim kusura bakma :D Beni ve benim gibileri utandırmak için tamam de geç ve yapınca buraya at ama senin tek yaptığın yapamayacaksın diyenlere laf atmak.
Ben bu konuyu geçen sene açtım. Senden de bir şey demeni beklemiyorum. İnan şu an ne düşündüğün zerre umrumda değil.

Ben bu konuyu geçen sene açtım. Senden de bir şey demeni beklemiyorum. İnan şu an ne düşündüğün zerre umurumda değil.

Geçen sene açmışsın bu sene yine kazanamamışsın ve yorumlarında da full bahane var abim geldi sağlık problemim vardı filan 1 senen daha gitmiş haberin olsun. Benim laflarımı alınma zaten çevren seni psikolojik olarak mahvedecek bu da buradaki kimsenin umurunda değil. :DArkadaşlar tavsiye vermeyin bu arkadaş bu sene yaparsın demenizi bekliyor diğer yorumlara açık değil.

Geçen sene açmışsın bu sene yine kazanamamışsın ve yorumlarında da Full bahane var abim geldi sağlık problemim vardı filan 1 senen daha gitmiş haberin olsun. Benim laflarımı alınma zaten çevren seni psikolojik olarak mahvedecek bu da buradaki kimsenin umurunda değil: DArkadaşlar tavsiye vermeyin bu arkadaş bu sene yaparsın demenizi bekliyor diğer yorumlara açık değil.

Bana da öyle geldi. Ders çalışıyorken şu Instagram'daki gibi sabah 6 akşam 12 mesai saati gibi Halil İbrahim sofrası kurup ders çalışan, fosforlu kalem kullanıp pohpohlanmayı bekleyen bir tipe benziyor fakat bu şekilde 4 kez mezuna kalınca da yapamayacaklarını söylemek suç oluyor.

Gerçekçi olup insanları doğru yola yönlendirmek var, bir de gerçekçi olmayıp insanların hayal kurmasını ve ardından hayal kırıklığına uğrayıp depresyona girmesine sebebiyet verenler... Hocam burada sana yapman zor diyen kişiler iyiliğini düşünerek, gerçekçi olarak yorum yapıyor. Sen bu konuyu açtıysan kendi fikrine zıt fikirleri olan insanları tersleyip, eleştiremezsin. Bir sene sağlık sorunuydu, bir sene tadilattı, bir sene oydu, bir sene buydu, bir sene şuydu diyerek olmuyor maalesef. Çevremdeki arkadaşım evi tadilatta olmasına rağmen her gün o çekiç seslerinin arasında tekrarını yaptı, vakit bulduğunda evden kaçıp kütüphanelerde ders çalıştı ve şimdi istediği üniversiteyi yazma planı kuruyor. Bunlar hayalimizi balon gibi şişirip olmasını bekleyeceğimiz işler değil maalesef. Gerçekçi hayaller ve yollardan ilerleyip sonunda o hedefe ulaşmaktan ibaret.

@CPTmacmillan Disiplin ve irade yoksunu isen TYT ile 2 yıllık sağlam üniye gir sonra dGS ile 4 yap. Ben eğer 2024 ve 2023 YKS çok kalabalık olursa böyle yapacağım.

Yoksa açık söyleyeyim mezun senesi insanlar hep bahane üretiyor ve hatalar yapıyor mezuna kalmak mantıklı değil hele erkeksen aile baskısı ve askerlik gibi sorunlar var.

Hâlâ tadilattı oydu şuybu buydu diyor. Ben bunun babası olacağım, sabah erkenden sanayiye götürür arabayla bırakırdım. Ustalar bir güzel gelir bunun hakkından.

Hâlâ tadilattı oydu şuybu buydu diyor. Ben bunun babası olacağım, sabah erkenden sanayiye götürür arabayla bırakırdım. Ustalar bir güzel gelir bunun hakkından.
Üslubuna dikkat et istersen.

Gerçekçi olup insanları doğru yola yönlendirmek var, bir de gerçekçi olmayıp insanların hayal kurmasını ve ardından hayal kırıklığına uğrayıp depresyona girmesine sebebiyet verenler... Hocam burada sana yapman zor diyen kişiler iyiliğini düşünerek, gerçekçi olarak yorum yapıyor. Sen bu konuyu açtıysan kendi fikrine zıt fikirleri olan insanları tersleyip, eleştiremezsin. Bir sene sağlık sorunuydu, bir sene tadilattı, bir sene oydu, bir sene buydu, bir sene şuydu diyerek olmuyor maalesef. Çevremdeki arkadaşım evi tadilatta olmasına rağmen her gün o çekiç seslerinin arasında tekrarını yaptı, vakit bulduğunda evden kaçıp kütüphanelerde ders çalıştı ve şimdi istediği üniversiteyi yazma planı kuruyor. Bunlar hayalimizi balon gibi şişirip olmasını bekleyeceğimiz işler değil maalesef. Gerçekçi hayaller ve yollardan ilerleyip sonunda o hedefe ulaşmaktan ibaret.
Sana göre bahane olabilir bana göre değil tamam mı? Ayrıca ben bu konuyu geçen sene açtım. Arkadaşın tadilatta şunu bunu yapmışsa yapmış. Kaç bine girdi ilk bin deme gülerim.

Bana da öyle geldi. Ders çalışıyorken şu Instagram'daki gibi sabah 6 akşam 12 mesai saati gibi Halil İbrahim sofrası kurup ders çalışan, fosforlu kalem kullanıp pohpohlanmayı bekleyen bir tipe benziyor fakat bu şekilde 4 kez mezuna kalınca da yapamayacaklarını söylemek suç oluyor.
Seneye kazandığım zaman yeni bir konu açıp ağzınızın payını vereceğim.

Son düzenleme:
Üslubuna dikkat et istersen.

Sana göre bahane olabilir bana göre değil tamam mı? Ayrıca ben bu konuyu geçen sene açtım. Arkadaşın tadilatta şunu bunu yapmışsa yapmış. Kaç bine girdi ilk bin deme gülerim.

Seneye kazandığım zaman yeni bir konu açıp ağzınızın payını vereceğim.
Size kazanamayacaksınız demedim. Siz buraya fikir sormak için "HERKESE AÇIK" konu açıyorsunuz. Bana göre bahanelerinizin arkasında iyi bir dinlenmeyi haketmişsiniz. Güzelce anlatmayı denedim size fakat gözünüz kararmış. Arkadaşım da 23 bine girdi sayısalda. İyi sosyaller size. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı